Αν και στα γαλλικά, μπορείς να καταλάβεις απόλυτα τι πραγματεύεται το εν λόγω trailer. Πρόκειται για το δεύτερο βιογραφικό φιλμ για τη περιπετειώδη ζωή του μεγάλου μόδιστρους που ακούει στο όνομα Yves Saint Laurent. Η δεύτερη ταινία, με τίτλο“Saint Laurent”, δε θυμίζει σε τίποτα την πρώτη – η οποία ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στο “fashion” κομμάτι και ήπιων τόνων-, είναι πιο τολμηρή, πιο αλέγκρα, παρουσιάζει τον μεγάλο δημιουργό σαν ένα rock-star της μόδας. Φήμες θέλουν τον άλλοτε σύντροφο του Saint Laurent, Pierre Berge να μην έχει δώσει την έγκρισή του για την εν λόγω ταινία.

Σε αντίθεση με τη πρώτη ταινία, η ιστορία ξεκινά στα πρώτα σχεδιαστικά βήματα του μεγάλου δημιουργού ως αυτόνομο brand, και μας ταξιδεύει από το κατάστημα του στην Αριστερή Όχθη του Σηκουάνα μέχρι το brand κολοσσό που έχτισε μαζί με τον συνεργάτη και σύντροφό του Pierre Berge. Σκάνδαλα, σχέσεις, parties και πολλή ... μόδα. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στις μεγάλες αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Στον ομώνυμο ρόλο βρίσκεται ο Gaspard Ulliel, ενώ την μούσα του, αλλά και μοντέλο, θα την ενσαρκώσει η Lea Seydoux.


Σχετικά Θέματα:

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>