Πριν από 26 χρόνια περίπου, ο εμβληματικός οίκος Armani μας σύστησε μία νέα σειρά, την Armani Exchange, με στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον μίας διαφορετικής μερίδας κοινού που ήθελε μεν κάτι κομψό, αλλά ταυτόχρονα και κάτι ανατρεπτικό.

Η Armani Exchange λοιπόν, κυκλοφορεί από τότε σε 31 διαφορετικές χώρες (αλλά και διαδικτυακά) και θα τη δεις σίγουρα στις πιο stylish casual εμφανίσεις. Με πρωταγωνιστές τα δερμάτινα και τα bomber jacket, τις oversized μπλούζες και τα blazers, τα logos και τις ιδιαίτερες υφές, η ανατρεπτική συλλογή Armani Exchange απευθύνεται στο σύγχρονο, νεανικό κοινό που θέλει το casual στυλ του να εκφράζει τη μοναδικότητα και την ελευθερία του

Και τώρα βρίσκεται και στη χώρα μας!

Πιο συγκεκριμένα, η Armani Exchange είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά, με αποκλειστική boutique που βρίσκεται στον 1ο όροφο του Golden Hall. 

Armani Exchange: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την πιο σύγχρονη σειρά του Giorgio Armani

 Με άξονα την προσιτή πολυτέλεια και την υπογραφή του Οίκου Armani, η νέα αποκλειστική boutique φιλοξενεί την ανδρική, γυναικεία και παιδική συλλογή Armani Exchange που συνδυάζει το activewear και το street style με το εκλεπτυσμένο casual ντύσιμο.

Δες στη gallery που ακολουθεί τα looks που ξεχωρίσαμε: