Σε είχαμε προϊδεάσει λίγους μήνες πριν για τη νέα συνεργασία-έκπληξη της Heidi Klum με τη Lidl. Τώρα η πρώτη συλλογή που σχεδιάζει το fashion icon και supermodel για τη Lidl -  "Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City" - είναι επιτέλους γεγονός και λίγες μέρες πριν, στις 7 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε και επίσημα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η Esmara by Heidi Klum είναι τόσο άγρια, όσο και πολύπλευρη είναι η ίδια η Klum, που εμπνέεται για μία ακόμη φορά από τη Νέα Υόρκη, δημιουργώντας μια συλλογή Heidi & The City. Με σύνθημα το #LETSWOW η Heidi Klum μας παροτρύνει τώρα να κάνουμε τη μόδα διασκέδαση και να εντυπωσιάσουμε. 

"Ήθελα να δημιουργήσω μόδα με ένα wow αποτέλεσμα, ώστε να συνδυάζεται εύκολα και να κάνει κάθε γυναίκα να φαίνεται απλά φανταστική - και όλα αυτά σε ασυναγώνιστες τιμές" όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η ίδια.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ: 4 στιλιστικά combos που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη

Και πράγματι ρίχνοντας μια ματιά στη συλλογή, είδα αυτό ακριβώς που περιγράφει: Πανωφόρια και λεπτές μπλούζες, bomber jackets και super skinny τζιν, glam rock δερμάτινα και πολλά ακόμα ρούχα και παπούτσια με υψηλή ποιότητα και εκπληκτικές τιμές. 

Μεταξύ άλλων, η Heidi Klum καταφέρνει να κάνει το leopard το νέο μαύρο, ενώ ταυτόχρονα μας συστήνει στην αξία του 'all day wear'. Γι' αυτό δημιούργησα 4 στιλιστικά combos από τη συλλογή Esmara by Heidi Klum που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίνοντας το ίδιο wow effect.

Δες τα όλα στη gallery που ακολουθεί και από τις 18 Σεπτεμβρίου θα μπορείς να τα κάνεις και εσύ δικά σου!