Συνήθως η "ιστορία" με τα cool αξεσουάρ έχει ως εξής: ξεχωρίζουν στο catwalk ενός σχεδιαστή, τα εντοπίζουν οι fashionistas και οι celebrities, τα κάνουν μέρος των street εμφανίσεών τους και όσο συχνότερα εμφανίζονται, τόσο πιο hot θεωρείται η τάση. 

Ωστόσο, οι γυναίκες που αγαπούν τη διαδικασία της περαιτέρω αναζήτησης στη μόδα, ανακαλύπτουν "θησαυρούς" που μπορούν να είναι εξίσου hot αλλά λιγότερο συνηθισμένοι και πιο ιδιαίτερα. 

Αυτό είναι το cult T-shirt που φορούν όλες οι fashion insiders

Ένα από αυτά τα cult αξεσουάρ είναι το T-shirt με το οποίο είδαμε τελευταία τη Sienna Miller, αλλά μας κέντρισε την προσοχή ώστε να αναζητήσουμε την προέλευσή του. 

Το λευκό T-shirt με το ενδιαφέρον σχέδιο ανήκει στο brand The Vampire’s Wife, που αγαπούν stars όπως η Sienna Miller, η Alexa Chung και η Elisabeth Moss. 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Vampire's Wife (@thevampireswife) στις

Για το σχέδιο, το οποίο δείχνει ένα κορίτσι να κρατά ένα πουλί με ένα σταυρό στο ράμφος του, το brand συνεργάστηκε με την καλλιτέχνη Karen Constance και τον screen printer Patrick Wells, ενώ συνολικά δημιουργήθηκαν μόνο 100 τέτοια T-shirt. 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greta Bellamacina (@gretabellamacina) στις

Όσο για το The Vampire’s Wife, είναι το brand που δημιούργησε το πρώην μοντέλο και νυν σύζυγος του Nick Cave, Susie Cave. Οι signature δημιουργίες του είναι vintage φορέματα με έντονο βρετανικό χαρακτήρα, ιδιαίτερα prints και υφές. 

 

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Vampire's Wife (@thevampireswife) στις