Δε χρειάζεται να είσαι η πιο αφοσιωμένη fashionista για να καταλάβεις ότι η μόδα κάνει κύκλους. Τα trends επανέρχονται δυναμικά, γίνονται ξανά τα νέα μας αγαπημένα, για να ξεχαστούν πάλι στο βάθος της ντουλάπας μας και να ανασυρθούν εκ νέου μετά από λίγα χρόνια. 

Toν τελευταίο χρόνο, η δεκαετία που είχε την τιμητική της στη μόδα ήταν τα '90s, με στοιχεία από τα '80s και τα '70s να κάνουν σποραδικά την εμφάνισή τους. Ωστόσο στις Εβδομάδες Μόδας του περασμένου Σεπτέμβρη είδαμε μερικά κομμάτια που μας θύμισαν κάτι από το πιο... κοντινό παρελθόν, και συγκεκριμένα τη δεκαετία του 2000. 

Εμφανή logo, oversized κοσμήματα, πέδιλα με λεπτά straps και αλυσίδα στο πόδι, είναι μερικές από τις τάσεις που θεωρούσαμε τόσο hot πριν μια δεκαετία, αλλά δεν είμαστε σίγουρες ότι θεωρούμε ακόμα. 

Αλυσίδα στο πόδι
Την είδαμε στο show της Victoria Beckham. Μάλλον θα την ξαναδοκιμάζαμε αποκλειστικά το καλοκαίρι.
Oversized "bling" σκουλαρίκια
Τα είδαμε στο show του Topshop. Δεν πρόκειται για τα υφασμάτινα, χρωματιστά statement κοσμήματα του τώρα, αλλά για τα πιο girly blings που αγαπήσαμε στα '00s.
Το κλασικό Burberry καρό
Το είδαμε -πού αλλού- στο show του Burberry. Και σε εκδοχή oversized καμπαρντίνας (!)
Brash prints
Τα είδαμε στο show του οίκου Versace. Τα φανταχτερά, έντονα prints ανήκουν περισσότερο στα '70s, αν και τα φορέσαμε πρόθυμα και σε πιο πρόσφατες δεκαετίες.  
Strappy πέδιλα
...ή αλλιώς πέδιλα με πολύ λεπτά λουράκια. Τα είδαμε στο show του Saint Laurent -που ήταν ένα από τα φετινά highlights, άρα σίγουρα αυτά τα πέδιλα θα συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας.