Ας ανοίξουμε τα χαρτιά μας και ας μην κλείνουμε τα μάτια σε ό,τι θα συμβεί ή συμβαίνει ήδη.

Το δέρμα αρχίζει να χάνει την ικανότητα αποκατάστασης των φθορών περίπου στα 30, και όταν δεν λαμβάνονται μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης των φθορών, τα χαρακτηριστικά της γήρανσης εμφανίζονται μετά τα 40.

Όλοι γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπό μας: Η σφριγηλότητά του αρχίζει να χάνεται και οι πρώτες γραμμές και ρυτίδες εμφανίζονται. Όσο τα χρόνια περνούν, η ποσότητα του κολλαγόνου και της ελαστίνης του δέρματος μειώνεται, τα οστά του προσώπου συρρικνώνονται και η ποσότητα λίπους που υπάρχει στα ζυγωματικά μικραίνει και μετατοπίζεται προς τα κάτω.

Ανανεωμένη και νεανική εμφάνιση με φυσικά αποτελέσματα και διάρκεια: Πώς θα το πετύχεις

Έτσι δημιουργούνται λεπτές ρυτίδες σε όλο το πρόσωπο που είναι πιο έντονες στη ρινοπαρειακή αύλακα και στις γωνίες του στόματος μέχρι το πηγούνι. Την ίδια στιγμή τα ζυγωματικά αδειάζουν και οι σακούλες στα μάτια γίνονται πιο εμφανείς, ενώ χάνεται το όμορφο περίγραμμα του προσώπου.

Η σύγχρονη προσέγγιση της Ιατρικής Αισθητικής για την αποκατάσταση στα σημάδια της γήρανσης δεν εστιάζει μόνο στις "λεπτές γραμμές και στις πτυχώσεις". Ο γιατρός κοιτάζει όλο το πρόσωπο ως ένα τρισδιάστατο παζλ, όπου η απώλεια ή η διόρθωση ενός στοιχείου μπορεί να έχει αρνητική ή θετική επίπτωση σε ένα άλλο στοιχείο.

 

Ο κλασικός, λοιπόν, τρόπος "πλήρωσης" (γέμισμα) του δέρματος με τα παραδοσιακά εμφυτεύματα, αντικαθίσταται από τα νέας γενιάς Fillers (Collagen stimulators) για την βαθειά ανάπλαση των ιστών.

 

Από τις πιο σύγχρονες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες παγκοσμίως, το ELLANSÉ είναι η πιο άμεση και μακροχρόνια, προσφέροντας φυσική νεανική εμφάνιση, αφού διορθώνει λεπτές και βαθύτερες ρυτίδες, διαμορφώνει και βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου εξαφανίζοντας τη χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα αναστρέφει τη διαδικασία της γήρανσης μέσω της κολλαγογένεσης που δημιουργεί.

ellanse

Info:

-Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο και η διαδικασία διαρκεί περίπου 15΄- 30’.

-Μετά την ολοκλήρωσή της η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

-Τα αποτελέσματα διαρκούν από 1 1/2 έως 4 χρόνια και εξαρτάται από το είδος ELLANSÉ™ που θα συστήσει ο γιατρός ανά περίπτωση, καθώς υπάρχουν 4 είδη ELLANSÉ™ : ELLANSÉ™ S για 1 χρόνο, ELLANSÉ™ Μ για 2 χρόνια, ELLANSÉ™ L για 3 χρόνια και ELLANSÉ™ Ε για 4 χρόνια.

-Το ELLANSÉ ™ μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, ενώ υπάρχει και το εξειδικευμένο ELLANSE™ HANDS, για την αναζωογόνηση και αποκατάσταση του χαμένου όγκου στα χέρια.

-Η θεραπεία ELLANSÉ™ απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας που θέλουν άμεσα, ορατά, φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

 

Μάθε περισσότερα στο https://www.facebook.com/Ellanse.Greece/ και στο http://ellanse.com/en/