Μια γυναίκα που μεγαλώνει όμορφα, αγαπάει την ηλικία της και φροντίζει τον εαυτό της, θα είναι για πάντα μια γοητευτική γυναίκα. Τι είναι όμως αυτό που κάνει μια γυναίκα να διατηρεί την αυτοπεποίθηση της; Ξεκινά από το γεγονός ότι δε φοβάται να δοκιμάσει νέες θεραπείες που θα της χαρίσουν ξανά τη χαμένη λάμψη της και συνακόλουθα την αυτοπεποίθηση και την δυναμικότητά της. Γι' αυτές ακριβώς τις θεραπείες θα σου μιλήσουμε κι εμείς τώρα.

Η Dermaceuticals φροντίζει για μία ακόμη φορά για την περιποίηση μας με τα καλύτερα προϊόντα αντιγήρανσης και ενυδάτωσης και μας συστήνει κάτι ολοκληρωτικά καινοτόμο: τις πραγματικά αποτελεσματικές λύσεις στην αντιγήρανση, οι οποίες ακούνε στα ονόματα Silhouette Soft και Ellansé. Πρόκειται για δύο πρωτοποριακές θεραπείες που θα δώσουν και πάλι μια νεανική όψη στο πρόσωπό σου, σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς πόνο και φυσικά χωρίς επεμβάσεις.

Θα αφήσουμε όμως τους ειδικούς να μιλήσουν και παραθέτουμε τις εμπειρίες τους, όπως ακριβώς τις κατέγραψαν 3 επιφανείς δερματολόγοι-αφροδισιολόγοι που τις δοκίμασαν.

 

Eμπειρία Νο1

Παναγιώτα Ρήγα (panrigaderma@yahoo.gr)

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ανακάλυψε τις απόλυτες θεραπείες στην αντιγήρανση

Πρόκειται για ένα  εμφύτευμα που το 2011 κέρδισε το βραβείο του πιο καινοτόμου υλικού της χρονιάς.  Χρησιμοποιείται πολύ στο εξωτερικό στις αισθητικές θεραπείες. Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθε στην Ελλάδα και μου δόθηκε η ευκαιρία να το δοκιμάσω. Ασχολούμαι με την αισθητική δερματολογία από το 2000, 17 χρόνια τώρα, και έχω δοκιμάσει όλα τα εμφυτεύματα που υπάρχουν στην αγορά. Μπορώ να πω ότι το Ellansé με ενθουσίασε.

 

Το Ellansé δε γεμίζει μόνο ρυτίδες, αλλά σε 3 μήνες έχει χτίσει καινούριο υγιές κολλαγόνο.

 

Τα χρόνια που περνάνε, η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα, η διατροφή, το στρες καταστρέφουν το κολλαγόνο και αυτή  είναι η βασική αιτία που γερνάει το δέρμα μας. Αυτό το προϊόν  δε γεμίζει μόνο τις ρυτίδες, αλλά αποκαθιστά τη βλάβη του κολλαγόνου επεμβαίνοντας στη διαδικασία της γήρανσης – θεραπεύει και προλαμβάνει.

Από ιατρικής άποψης είναι ένα υλικό απόλυτα ιστοσυμβατό και βιοαπορροφήσιμο. Αυτό σημαίνει ότι έχει ένα εξαιρετικό προφίλ ασφάλειας, δηλαδή ότι δεν κάνει αλλεργίες, ερεθισμούς στο δέρμα, κοκκιώματα.

Έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα στην ανόρθωση του προσώπου και τη βελτίωση του περιγράμματος. Στηρίζει το δέρμα και δεν το φουσκώνει. Επίσης γεμίζει τις ρυτίδες και βελτιώνει συνολικά την ποιότητα του δέρματος προσφέροντας σφριγηλότητα και λάμψη.

Συνδυάζεται πολύ ωραία με νήματα ενισχύοντας τη δράση τους. Εφαρμόζεται στα χέρια και στο λαιμό και πρόσφατα έχει χρησιμοποιηθεί στην αναζωογόνηση των εξωτερικών γεννητικών οργάνων στις γυναίκες.

Το Ellansé είναι μια εξαιρετική θεραπεία για άνδρες γιατί πετυχαίνουμε φυσικά και διακριτικά αποτελέσματα χωρίς όγκο.

 

Είναι μια θεραπεία που χαίρομαι να την κάνω και τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

 

Θες και την γνώμη ενός άντρα; Διάβασέ την στην επόμενη σελίδα