Οι νέες τεχνικές mini lift χαρίζουν νεανικό πρόσωπο χωρίς σημάδια. To Silhouette Lift αποτελεί ένα πολύ καινούριο είδος mini lifting προσώπου με χρήση νημάτων ανάρτησης.

Τα νήματα αυτά σε αντίθεση με το παρελθόν, καθηλώνονται σε σταθερά σημεία στον κρόταφο. Το συγκεκριμένο αυτό είδος mini lifting πραγματοποιείται μέσα από δύο τομές μήκους 3-4εκ. στους κροτάφους, που καλύπτονται από τα μαλλιά. Μέσα από αυτές τις τομές γίνεται η ανόρθωση των βαθύτερων ιστών και τοποθετούνται ειδικά χειρουργικά νήματα. Τα ράμματα αυτά ανασηκώνουν την παρειά και το μπροστινό τμήμα του λαιμού και σταθεροποιούνται στους κροτάφους, χωρίς να αφήνουν σημάδια στο πρόσωπο. Συνήθως τοποθετούνται 4 νήματα σε κάθε κρόταφο. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία.

ΧΡΟΝΟΣ: To Silhouette Lift διαρκεί περίπου 90' και δεν θα χρειαστεί να μείνεις στην κλινική για πάνω από 3 ώρες συνολικά. Τα πρώτα 4 εικοσιτετράωρα θα φοράς συνέχεια έναν ειδικό επίδεσμο. Ύστερα από 4-5 ημέρες μπορείς να επιστρέψεις στη δουλειά σου. Η τελική εικόνα φαίνεται σε 2-3 εβδομάδες.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Ενδείκνυται για ανθρώπους μέσης ηλικίας με μέτρια ή μεγάλη πτώση, χωρίς όμως μεγάλη περίσσεια δέρματος.

ΚΙΝΔΥΝΟΙ - ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ: Ο κίνδυνος επιπλοκών είναι περιορισμένος και αφορά κυρίως μικροασυμμετρίες, τοπική φλεγμονή, εντοπισμένη υπαισθησία κλπ., τα οποία είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα.

ΚΟΣΤΟΣ: To Silhouette Lift κοστίζει περίπου 3.000 €, ανάλογα με τον αριθμό των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν.

Από τη Νέλλη Καλαμάρα

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Τριαντάφυλλο Βρύζα, Πλαστικό Χειρουργό.
Οι τιμές είναι προϊόν ρεπορτάζ.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>