Τα Lumineers by Cerinate είναι πάρα πολύ λεπτές όψεις πορσελάνης, που «ντύνουν» το μπροστινό μέρος των δοντιώμ και χαρίζουν τέλεια δόντια.  Η αισθητική οδοντιατρική χαρίζει τέλεια δόντια με την βοήθεια των Lumineers. Τα Lumineers by Cerinate είναι πάρα πολύ λεπτές όψεις πορσελάνης, που «ντύνουν» το μπροστινό μέρος των δοντιών. Το πάχος τους ξεκινάει από 0,3 του χιλιοστού, ενώ οι συμβατικές όψεις κυμαίνονται από 0,7-1.2 χιλιοστά. Χάρη στα Lumineers ο οδοντίατρος κατασκευάζει την τέλεια οδοντοστοιχία, χωρίς να αφαιρέσει σχεδόν καθόλου υγιή οδοντική ουσία. Η διαδικασία χωρίζεται σε 3 στάδια:

  1. Λαμβάνεται αρχικό αποτύπωμα των δοντιών και ψηφιακές φωτογραφίες, που στέλνονται στην Αμερική. Εκεί κατασκευάζεται το αρχικό εκμαγείο (παρούσα κατάσταση δοντιών) και το διαγνωστικό εκμαγείο (κατάσταση δοντιών στο τέλος θεραπείας).
  2. Με βάση το διαγνωστικό εκμαγείο (που έχει σταλεί πίσω από την Αμερική), ο οδοντίατρος παίρνει το τελικό αποτύπωμα και το στέλνει ξανά στην Αμερική για την κατασκευή των Lumineers.
  3. Γίνεται η τοποθέτηση των Lumineers στα δόντια.
  4. Με την τεχνική αυτή ο οδοντίατρος μπορεί να επέμβει όχι μόνο στο χρώμα, αλλά και στο σχήμα και το μέγεθος των δοντιών.

ΧΡΟΝΟΣ: Απαιτούνται 3 επισκέψεις. Η κάθε επίσκεψη απέχει από την άλλη περίπου 3 εβδομάδες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Η τοποθέτηση των Lumineers απαιτεί ελάχιστο, ή και καθόλου, τρόχισμα και άρα διαφυλάσσεται πλήρως η πολύτιμη οδοντική ουσία. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Το υψηλό κόστος σε σχέση με άλλες τεχνικές.

ΚΟΣΤΟΣ: Περίπου 900-1000 € ανά δόντι.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Σταύρο Κεκλίκογλου, Χειρουργό Οδοντίατρο.
Οι τιμές είναι προϊόν ρεπορτάζ.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>