τη βοήθεια της φωτοπνευματικής ενέργειας, μπορείς να αποκτήσεις πραγματικά ένα άλλο, νεότερο πρόσωπο.

PPX Aesthera Laser

Πρόκειται για άμεση και ασφαλή θεραπεία με πιστοποίηση FDA, η οποία χρησιμοποιεί μια επαναστατική τεχνολογία που ονομάζεται PhotoPneumatics (φωτοπνευματική ενέργεια), τη μοναδική στον κόσμο που συνδυάζει αναρρόφηση και ανώδυνο παλμικό φως. Περίπου 30 λεπτά πριν τη θεραπεία εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα και στη συνέχεια σε καθαρό δέρμα τοποθετείται η αποστειρωμένη κεφαλή 1 χρήσης. Η αίσθηση κατά την διάρκεια της θεραπείας είναι μία ευεργετική ζέστη και παρομοιάζεται συχνά σαν ένα "ζεστό μασάζ". Η κεφαλή του PPx αναρροφά απαλά μικρά τμήματα της επιδερμίδας με αποτέλεσμα τα σημάδια της γήρανσης και της ακμής (πανάδες, ρυτίδες και εγκλωβισμένο σμίγμα) να έρχονται πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Έτσι, είναι ευκολότερο για την φωτεινή ενέργεια του μηχανήματος να δράσει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και να διεγείρει την κυτταρική ανάπλαση. Σύμφωνα με την "American Academy of Dermatology", η PPx είναι μία από τις τρεις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την καταπολέμηση της ακμής και την αντιγήρανση.

Διάρκεια και αριθμός συνεδριών:

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 45 λεπτά, καθώς μετά τη 15λεπτη εφαρμογή του μηχανήματος τοποθετούνται ειδικές μάσκες. Απαιτούνται 7 συνεδρίες με συχνότητα 1 φορά το μήνα.

Ενδεικτικό Κόστος: 130€ ανά συνεδρία περίπου

Μετά τη συνεδρία:

Παρατηρείται μια ελαφριά ερυθρότητα για περίπου 20’, ενώ μπορεί να γίνει κανονικά εφαρμογή μακιγιάζ. Δεν επιτρέπεται η ηλιοθεραπεία για 1 εβδομάδα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά την 3η εφαρμογή.

Αντενδείξεις:

Δεν επιτρέπεται η εφαρμογή σε περιπτώσεις χρόνιων παθήσεων και νόσων του κολλαγόνου.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες το κέντρο Αναγέννηση (anagenni@otenet.gr)

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>