Όταν οι δίαιτες και η γυμναστική «σηκώνουν τα χέρια ψηλά», το δύσκολο πρότζεκτ «επίπεδη κοιλιά» αναλαμβάνει η αισθητική ιατρική με ολοκαίνουργιες- επεμβατικές ή μη – μεθόδους.

Το συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά, είτε το θέλουμε είτε όχι, αποκαλύπτει πολλά για τον τρόπο ζωής, αλλά ακόμη και για την υγεία μας. Όταν αυτό επιμένει παρά την αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες και στο lifestyle μας, υπάρχουν στη διάθεσή μας τόσο επεμβατικές όσο και μη επεμβατικές μέθοδοι που υπόσχονται το πολυπόθητο flat tummy. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κλείσουμε ένα ραντεβού στον πλαστικό χειρουργό και να ανακαλύψουμε ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος για τη δική μας περίπτωση.


Για τοπικό πάχος με ήπια χαλάρωση:


Laser Σωματογλυπτική με Aspire

Πρόκειται για ό,τι πιο νέο στη λιποαναρρόφηση, καθώς αυτό το μηχάνημα δίνει τα εκπληκτικά αποτελέσματα της λιπόλυσης με laser σε συνδυασμό με αναρρόφηση. Το Aspire είναι το μόνο που προσφέρει απώλεια πόντων μαζί με σύσφιξη και μάλιστα με τη μικρότερη δυνατή επεμβατική πρακτική. Η μέθοδος πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και σε κάποιες περιπτώσεις σε συνδυασμό με μέθη. Συγκεκριμένα, το Aspire εκπέμπει δύο διαφορετικές συχνότητες, μία που καίει το λίπος και μία που προκαλεί συρρίκνωση του συνδετικού ιστού και άρα σύσφιξη. Μέσα από τρεις τομές με ελάχιστο μέγεθος (2-3 χιλ.), οι οποίες γίνονται στον ομφαλό και χαμηλά στη βουβωνική χώρα, μέσα στην περιοχή που καλύπτεται από το εσώρουχο, ο χειρουργός εισάγει τη διττής συχνότητας κεφαλή του laser.


Στόχος: Επίπεδη κοιλιά


Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου έγκειται στο γεγονός πως η κεφαλή Aspire είναι πάρα πολύ εύκαμπτη και ακολουθεί την ανατομική γραμμή-καμπύλη της κοιλιάς, δίνοντας έτσι ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αφού τελειώσει η διαδικασία της λιπόλυσης και της συρρίκνωσης του συνδετικού ιστού (σύσφιξη) από το laser, εισάγεται η κάνουλα για την αναρρόφηση του «λιωμένου» πια λίπους. Η μέθοδος αυτή, εκτός όλων των παραπάνω, υπόσχεται και τη μικρότερη δυνατή αιμορραγία, καθώς η θερμότητα του laser, παράλληλα με τη λιπόλυση, δρα και ως παράγοντας «καυτηριασμού» που περιορίζει την αιμορραγία.


Η επέμβαση σε χρόνο: Η όλη διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 45 λεπτά. Επιστρέφεις στο σπίτι σου την ίδια μέρα, ενώ στο γραφείο μπορείς να επιστρέψεις ακόμη και την επομένη. Για περίπου 20 ημέρες πρέπει να φοράς μία ειδική ελαστική ζώνη και να αποφεύγεις την έντονη σωματική άσκηση.


Ιδανικοί υποψήφιοι: Άτομα που παρουσιάζουν τοπικό πάχος και ήπια χαλάρωση δέρματος και έχουν σταθερό σωματικό βάρος τουλάχιστον για τους τελευταίους 3-6 μήνες.


Αντενδείξεις: Δεν πρόκειται για τεχνική αδυνατίσματος και απώλειας βάρους, αλλά για μέθοδο αντιμετώπισης του τοπικά συσσωρευμένου λίπους. Δεν ενδείκνυται για τα άτομα με έντονη χαλάρωση των κοιλιακών τοιχωμάτων, ενώ γενικά ισχύουν όλες οι αντενδείξεις που αφορούν κάθε χειρουργείο.


Ενδεικτικό κόστος: Από 2.000 €.


Αποτελέσματα: Επίπεδη κοιλιά και αισθητή σύσφιξη του δέρματος. Εξαιρετικά ομοιόμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα. Η μείωση του τοπικού πάχους φαίνεται άμεσα, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται περίπου ύστερα από 3 μήνες.

Περισσότερες μέθοδοι στη σελίδα 2

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>