Η Βενετία Μπλιάμπτη, Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος, μας μιλάει για το Star Lux Fractional και μας εξηγεί πως θα πετύχουμε με αυτό ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος. Από τη Νέλλη Καλαμαρά.

Το δέρμα είναι αυτό που καθημερινά υφίσταται αρνητικές επιδράσεις τόσο από την έκθεση στο περιβάλλον όσο και από τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα.
Πλέον ανεπιθύμητες δερματικές καταστάσεις, όπως οι
ραγάδες ή το μέλασμα, αντιμετωπίζονται πια αποτελεσματικά, χάρη στην εφαρμογή της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, του Star Lux Fractional.

Τρόπος δράσης

Πρόκειται για μία πρωτοπόρο τεχνολογία και μία εξαιρετικά εκλεπτυσμένη θεραπεία για τη συνολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος. Η μοναδικότητά του StarLux Fractional έγκειται στο ότι εισχωρεί στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, αφήνοντας ουσιαστικά ανέπαφη την επιφάνεια. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στις πολλαπλές μικροσκοπικές δέσμες laser, που αγγίζουν αντίστοιχες μικρές επιφάνειες του δέρματος και διεισδύουν στο βαθύτερο στρώμα του χορίου, χωρίς να τραυματίζουν το εξωτερικό στρώμα.
Εκεί καταστρέφουν τα αλλοιωμένα κύτταρα κινητοποιώντας τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης του δέρματος με αποτέλεσμα την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και την αναπλήρωση του κατεστραμμένου ιστού με νέο και απόλυτα υγιή.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της θεραπείας είναι η ακρίβεια και η ομοιομορφία της εφαρμογής, καθώς διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία με την οποία κάθε μικροδέσμη laser εκπέμπεται από πολλαπλές ξεχωριστές οπτικές ίνες.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτα ελεγχόμενη δράση, αφού μετά τη θεραπεία δεν είναι εμφανείς οι -συνήθεις σε άλλες περιπτώσεις- “κουκίδες” πάνω στο δέρμα. Η ακρίβεια προσδίδει και τη μέγιστη ασφάλεια, καθιστώντας τη θεραπεία την καταλληλότερη για απαιτητικές περιοχές του σώματος, όπως ο λαιμός, τα χέρια και το στήθος.

Ανάλογα με το πρόβλημα και τις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος, μπορεί να απαιτηθούν 3-7 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 3 - 6 εβδομάδες, ενώ ήδη από την πρώτη συνεδρία φαίνονται τα ευεργετικά αποτελέσματα και η βελτίωση θα είναι όλο και πιο εμφανής μέσα στους επόμενους μήνες.

Μετά τη θεραπεία

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας εμφανίζεται ερυθρότητα και ήπιο οίδημα, αλλά η άμεση εφαρμογή ειδικού cooler roller ελαχιστοποιεί τις πρώτες ενοχλήσεις, οι οποίες εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες.
Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί το ιδιαίτερο προσιτό κόστος της θεραπείας.

Ενδείξεις- Αποτελέσματα

Το StarLux Fractional είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση ουλών από ακμή, μετεγχειρητικών ουλών, λεπτών ρυτίδων, αλλοιώσεων του τόνου και τη υφής του δέρματος, αναγκών ανάπλασης σε λαιμό, στήθος και χέρια, διεσταλμένων πόρων, μελασμάτων, πανάδων και ραγάδων.
Όλες αυτές οι ανεπιθύμητες καταστάσεις επιδέχονται τη μέγιστη θεραπευτική αποκατάσταση, καθώς επιτυγχάνεται
πλήρης αναδόμηση σε όλο το πάχος του δέρματος.

Η πλέον, όμως, αξιοσημείωτη δράση είναι στο μέλασμα και στις ραγάδες. Άλλωστε το Star Lux Fractional είναι η μοναδική θεραπεία με σύστημα Laser που έχει την επίσημη έγκριση του FDA για την αντιμετώπιση των ραγάδων.

Ευχαριστούμε την κα Βενετία Μπλιάμπτη, Δερματολόγο- Αφροδισιολόγο, με εξειδίκευση στην Αισθητική Δερματολογία και ιδιαίτερα στη Laser θεραπευτική, με πολύχρονη δραστηριοποίηση στο συγκεκριμένο χώρο σε ένα από τα πρώτα Δερματολογικά Ιατρεία που χρησιμοποίησαν εξελιγμένα συστήματα Laser στην Ελλάδα, καθώς και στο τμήμα Laser Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, επιστημονικό υπεύθυνο του τμήματος Δερματολογίας της Γ.Μ.Γ. κλινικής “Ρέα”.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>