Η προετοιμασία του γάμου είναι εκ προοιμίου μια αγχωτική διαδικασία, αλλά εσύ πρέπει να φτάσεις στα σκαλιά της εκκλησίας πιο όμορφη και χαρούμενη από ποτέ. Μην αγχώνεσαι γιατί η αισθητική ιατρική βρίσκεται στο πλευρό σου και με ένα σωστό προγραμματισμό, θα τα προλάβεις όλα εύκολα και απλά. Δες λοιπόν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι θεά την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου.


3-6 μήνες πριν

Αυξητική στήθους με ανατομικά ενθέματα:

Το όμορφο μπούστο είναι το Α και το Ω κάθε νύφης. Αν λοιπόν τα γονίδιά σου δεν σε έχουν προικίσει επαρκώς, μην στενοχωριέσαι. Η αυξητική στήθους με τα νέα ανατομικά ενθέματα σε σχήμα σταγόνας εγγυάται ένα τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα. Με τη χρήση ανατομικών ενθεμάτων τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, καθώς διορθώνονται πλέον οι ήπιες πτώσεις μαστού με μόνο μία τομή κάτω από το στήθος, το υλικό των ενθεμάτων είναι πιο σταθερό και ανθεκτικό από αυτό των στρογγυλών, εμφανίζονται μικρότερες μετεγχειρητικές επιπλοκές και δίνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η τοποθέτησή τους απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική, καθώς η θήκη, που θα σχηματιστεί μέσα στο μαστό για να τοποθετηθούν, πρέπει να είναι πιο στενή από εκείνη των στρογγυλών ενθεμάτων. Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 1-2 ώρες. Συνήθως χρειάζεται η παραμονή μιας νύχτας στο νοσοκομείο, ενώ η επιστροφή στην εργασία γίνεται 3-5 ημέρες αργότερα.


Ρινοπλαστική-Προφιλοπλαστική:


Αν δεν είσαι ευχαριστημένη με το προφίλ σου συνολικά και το πρόσωπό σου χρειάζεται ένα
touch στο σαγόνι, η επέμβαση αυτή θα σου χαρίσει αρμονικές αναλογίες σε μύτη και πιγούνι, ώστε να έχεις ένα τέλειο προφίλ. Το σημαντικότερο, όμως, είναι να δημιουργηθεί από τον πλαστικό ένα εξατομικευμένο χειρουργικό πλάνο, καθώς δεν υπάρχει αντικειμενικά «τέλεια μύτη» ή «τέλειο προφίλ», αλλά για τον καθένα ξεχωριστά είναι εκείνο που εναρμονίζεται σωστά με το δικό του πρόσωπο.

Μάθε τι πρέπει να κάνεις όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα στη σελίδα 2

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>