Τα νέα του
Divani Athens SPA & Thalasso Center μας φτιάχνουν τη διάθεση. Από τη Νέλλη Καλαμαρά

Tο καλοκαίρι πλησιάζει και οι νέες θεραπείες και παροχές στο Divani Athens SPA & Thalasso Center εγγυώνται πως θα είναι το πιο χαλαρωτικό καλοκαίρι ever. Με συνολικό εμβαδόν 3.500 τ.μ., εξαιρετική τοποθεσία και με τα μοναδικά του προγράμματα του spa του, το ξενοδοχείο αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο προορισμό. Φέτος ανανεώνει το spa menu του με εξειδικευμένες θεραπείες, διαθέτει ακόμη πιο φιλικές τιμές και μας επιφυλάσσει απίθανες εκπλήξεις (οι κρυφές πηγές μας μιλούν για δυνατότητα massage δίπλα στην πισίνα και άλλες μοναδικές υπηρεσίες) για τη σεζόν που έρχεται.

Προγράμματα αναζωογόνησης, θαλασσοθεραπεία, εξειδικευμένες θεραπείες περιποίησης, επώνυμες συνεργασίες πρωτοκόλλων θεραπείας και πολλά ακόμη πραγματοποιούνται στις 25 καμπίνες θεραπείας του και στην παραμυθένια- μία εκ των μεγαλύτερων στην Ελλάδα- εσωτερική του πισίνα. Ανακάλυψε και εσύ τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του Divani Athens SPA & Thalasso Center και κάνε ένα δώρο ομορφιάς και υγείας στον εαυτό σου σε πολύ λογικές τιμές. (www.divanis.com)

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>