top article

Δυστυχώς,  ο νόμος της βαρύτητας δεν κάνει εξαιρέσεις, και σε όλες μας -αργά ή γρήγορα- εμφανίζονται οι δυσάρεστες επιπτώσεις του: Χαλάρωση του δέρματος και του οβάλ του προσώπου, αλλά και γραμμές και ρυτίδες χαλούν τη σφριγηλή όψη του νεανικού και αψεγάδιαστου προσώπου. Δύο ολοκαίνουργια μηχανήματα μόλις έφτασαν στη χώρα μας και υπόσχονται να ξαναδώσουν στο πρόσωπό μας το χαμένο του σφρίγος, χωρίς χειρουργεία και χρονοβόρες αποθεραπείες. Το ένα δουλεύει με τη δύναμη των μικρο-ρευμάτων και το άλλο με αυτή των υπερήχων, ενώ και τα δύο υπόσχονται «μη χειρουργικό lifting». 

Caci Ultimate

Το «αγαπημένο των celebrities» στις ΗΠΑ είναι το πρώτο μηχάνημα που συνδυάζει τη δύναμη των μικρο-ρευμάτων με τη μικροδερμοαπόξεση και τη φωτοανάπλαση. Η τριπλή του αυτή ιδιότητα και ο συνδυασμός των ευεργετικών δράσεων των τριών διαφορετικών τεχνολογιών καθιστούν το Caci Ultimate εξαιρετικά επαναστατικό. Η νέα θεραπεία επαναπροσδιορίζει το οβάλ του προσώπου, λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες και διορθώνει ποικίλα προβλήματα του δέρματος, όπως οι ουλές, οι δυσχρωμίες και η ακμή. Όμως, η πρώτη και βασική λειτουργία του Caci Ultimate είναι το “μη χειρουργικό lift” με την εφαρμογή των μικρο-ρευμάτων, τα οποία στην ουσία αναγκάζουν τους μυς του προσώπου να κάνουν έντονες και γρήγορες συσπάσεις με αποτέλεσμα την “ανόρθωση” του περιγράμματός του. Άλλωστε δεν είναι μυστικό πως το τελευταίο trend στις ΗΠΑ είναι το “ηλεκτρικό facial”, δηλαδή μια κούρα ηλεκτρομυϊκής διέγερσης του προσώπου ακριβώς με τα εν λόγω μικρο-ρεύματα. 
Πρόκειται για ρεύματα “νέας γενιάς”, όπως ονομάζονται, που διακρίνονται για τη χαμηλή τους ένταση -που κυμαίνεται από 0 έως 1 mA- και την υψηλή τους συχνότητα. Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν δίνουν “κινητικό αποτέλεσμα”, δηλαδή δεν υπάρχει εμφανής  μυϊκή συστολή και δεν βλέπουμε τους μυς να κινούνται. Αυτό σημαίνει πως η δράση τους είναι ήπια και δεν δημιουργούν καμία κάκωση στους ιδιαίτερα λεπτούς μυς του προσώπου. Απεναντίας, τους τονώνουν και αυξάνουν τον όγκο τους, ο οποίος δυστυχώς μειώνεται όσο μεγαλώνουμε. Επίσης, τα μικρο-ρεύματα επιτυγχάνουν: τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, επανεκπαίδευση και ενδυνάμωση των μυών, αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, καλύτερη διείσδυση προϊόντων που εφαρμόζονται και πολλές ακόμη ευεργετικές δράσεις. Τα μικρο-ρεύματα μπορούν να γίνουν συνδυαστικά με οποιαδήποτε προϊοντική θεραπεία για το πρόσωπο και να ενισχύσουν θεαματικά τα αποτελέσματά της. 

Extra ατού: Το εν λόγω μηχάνημα είναι “πολλαπλών χρήσεων” και, εκτός από μικρο-ρεύματα, διαθέτει και λειτουργία μικροδερμοαπόξεσης, καθώς και φωτοανάπλασης για συνολική ανανέωση και αναγέννηση του δέρματος. Οι ευεργετικές, συσφικτικές και ανανεωτικές ιδιότητες του Caci Ultimate δεν βρίσκουν εφαρμογή μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο λαιμό, στο στήθος, στα χέρια και στους γλουτούς. 

Χρόνος: Η βασική λειτουργία των μικρο-ρευμάτων μπορεί να διαρκέσει από 20' για ένα Instant lunch-time Lift μέχρι και 90' για μία ολοκληρωμένη συνεδρία. Απαιτούνται 10-12 συνεδρίες με συχνότητα 2-3 φορές την εβδομάδα για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με συντήρηση μία φορά τον μήνα. Το  Caci Ultimate μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς περιορισμούς όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ μετά τη συνεδρία επιστρέφεις κανονικότατα στο πρόγραμμά σου, αφού δεν εμφανίζεται κανένα σημάδι ή ερεθισμός. 

Ενδείξεις- Αντενδείξεις: Η θεραπεία μικρο-ρευμάτων ενδείκνυται ιδανικά για πρόσωπα με χαλάρωση σε μάτια, πρόσωπο και λαιμό, άτονα δέρματα και επιδερμίδες με βαθιά ρυτίδωση. Εφόσον η εφαρμογή γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, δεν υπάρχουν κίνδυνοι ούτε επιπλοκές. Σε περιπτώσεις ύπαρξης βηματοδότη, σε ιστορικό επιληψίας και στην εγκυμοσύνη, η θεραπεία πρέπει να αποφεύγεται.

Ενδεικτικό κόστος: 40-150 € ανά συνεδρία, ανάλογα με το συνδυασμό θεραπειών και το χρόνο εφαρμογής. 

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>