top article

Πολλές διάσημες σταρ του Χόλιγουντ δηλώνουν στις συνεντεύξεις τους ότι οφείλουν τη νεανική τους εμφάνιση στη νέα μέθοδο Ultherapy, την πρώτη συσκευή που φέρει την έγκριση από τον Οργανισμό Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και εξασφαλίζει μη χειρουργικό αποτέλεσμα λίφτινγκ σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ. Το πλεονέκτημα της Ultherapy είναι το γεγονός ότι λειτουργεί μη επεμβατικά και φιλικά προς τον οργανισμό, κινητοποιώντας τους φυσικούς μηχανισμούς του για την ανάκτηση της νεανικής σας εμφάνισης.


Η Μέθοδος
Πρόκειται για την τελευταία τεχνολογική ανακάλυψη στον τομέα της αισθητικής και βασίζεται στη δράση της εστιασμένης διείσδυσης υπερηχητικών κυμάτων σε βάθος έως και και 45mm, δηλαδή το βάθος που φτάνει ένα κλασικό facelift. Τα υπερηχητικά κύματα ενεργοποιούν το γηρασμένο κολλαγόνο και θέτουν σε κίνηση τις φυσικές διεργασίες νεοκολλαγονογένεσης εκ των έσω, αφήνοντας την εξωτερική επιφάνεια της επιδερμίδας ανέπαφη. Επίσης, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία της Ultherapy, ο πλαστικός χειρουργός είναι σε θέση να έχει τον πλήρη έλεγχο και να βλέπει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας τις στιβάδες του δέρματος και των μυών, ώστε η ενέργεια να εφαρμόζεται ελεγχόμενα και σε συγκεκριμένο βάθος. Εστιάζοντας λοιπόν την ενέργεια με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων, δηλαδή στη στιβάδα εκείνη που θα «τέντωνε» και ο πλαστικός χειρουργός σε ένα κανονικό λίφτινγκ, επιτυγχάνεται ορατή σύσφιγξη του δέρματος. Η θεραπεία ολοκληρώνεται εστιάζοντας την ενέργεια πιο επιλεκτικά σε επιφανειακό επίπεδο και έτσι επιτυγχάνεται η διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου.

Τα Αποτελέσματα
Η μέθοδος Ultherapy προσφέρει ανόρθωση του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και επιμέρους των χειλιών και των ματιών, καθώς επίσης μπορεί να εφαρμοστεί και για ανόρθωση των μπράτσων, της κοιλιάς, των γλουτών και των γονάτων. Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά σε ποσοστό 20%, αμέσως μετά τη συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται διαρκώς για τους επόμενους 2-3 μήνες, ενώ η πλήρης επανόρθωση και το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 6 μήνες. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ultherapy είναι μονοθεραπεία, δηλαδή μία και μόνο θεραπεία αρκεί για το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας. Η δημιουργία ελαφράς ερυθρότητας ή οιδήματος που μπορεί να εμφανιστούν μετά τη θεραπεία, υποχωρούν άμεσα. Τέλος, η μέθοδος Ultherapy είναι ιδανική για κάθε γυναίκα που αρχίζει να βλέπει ή να νιώθει ότι η επιδερμίδα της έχει χάσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της.


Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τη Γιολάντα Πεπέ, πλαστική χειρουργό με εξειδίκευση στην αισθητική ιατρική και επανορθωτική χειρουργική,
μετεκπαιδευθείσα στο Royal Hospital of London in aesthetic medicine, διδάκτορα Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, επιστημονική συνεργάτιδα στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής στο Α.Π.Θ., εκπαιδεύτρια στη Μικροχειρουργική για παρασκευή κρημνών.

www.giolantapepe.gr
www.ultheragreece.net

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>