top article
Αν το νυστέρι σε τρομάζει, αντιπαθείς τις βελόνες και τα απο­τελέσματα των laser δεν σου φαίνονται ικανοποιητικά, τότε θα γίνεις ορκισμένη fan της νέας θεραπείας. Βρίσκεται, πλέον, και στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμη σε όλες μας η υπερηχητική τεχνο­λογία, που φέρνει την επανάσταση στην αντιγήρανση και αποτελεί το νέο όπλο ενάντια στη βαρύτητα και τη χαλάρωση. Ονομάζεται Ultherapy και υπόσχεται να μας βγάλει από τα δύσκολα διλήμμα­τα της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής.

• Η Θεραπεία
Το Ultherapy είναι η μόνη συσκευή με έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για lifting λαιμού και προσώπου. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία των εστιασμένων υπερήχων, στέλνοντας παλμούς ενέργειας βαθιά κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, στην περιοχή του μυοαπονευρωτικού δικτύου (SMAS). Το SMAS είναι η ανατομική περιοχή που ανορθώνει ο πλαστικός σε ένα χειρουργικό lifting. Το Ultherapy προκαλεί εντοπισμένη σύσφιξη του SMAS, με αποτέλεσμα την εμφανή διόρθωση της χαλάρωσης του προσώπου και του λαιμού. Η θερμική ενέργεια που εκλύεται κατά την εντοπισμένη εφαρμο­γή της δέσμης των υπερήχων προκαλεί τη συστολή των ινών του κολλαγόνου της περιοχής και την ενεργοποίηση του οργανισμού για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Το σώμα μας μέσα στις επόμενες 90 ημέρες θα δημιουργήσει ένα καινούριο υποστηρικτικό πλέγμα κάτω από το δέρμα, με αποτέλεσμα την ανόρθωση του υπερκείμενου δέρματος και τη βελτιστο­ποίηση των ρυτίδων. Εξαιρετικά σημαντικό κρίνεται το γεγονός πως όλα αυτά συμβαίνουν με μία και μόνη θεραπεία και δεν χρειάζεται να χάνουμε χρόνο και να ταλαιπωρούμαστε με συνεχείς επαναλήψεις και επαναλαμβανόμενες συνεδρίες.

• Ιδανικοί Υποψήφιοι
Θεωρούνται όλοι οι άνθρωποι μεταξύ 35 και 55 ετών, με μικρή ή μέτρια χαλάρωση στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού, οι οποίοι, ενώ θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν τα σημάδια του χρόνου, δεν επιθυμούν ή θεωρούν πως είναι νωρίς ακόμα για να προβούν σε ένα χειρουργικό facelift. Από τη θεραπεία αποκλείονται τα άτομα που πάσχουν από νόσους του κολλαγόνου.

• Συμπέρασμα
Το Ultherapy τιθασεύει τη δύναμη των υπερήχων και μεταμορφώνει την περιοχή των φρυδιών, των ζυγωματικών, της κάτω γνάθου, αλλά και τη δύσκολη περιοχή του λαιμού. Με πάνω από 250.000 εφαρμογές παγκοσμίως έχει αποδειχτεί και πιστοποιηθεί ως η καλύτερη και πιο αποτελεσματική θερα­πεία μη-επεμβατικού lifting του προσώπου και του λαιμού. Το σημαντικότερο είναι ότι η θεραπεία πραγματοποιείται στο ιατρείο, διαρκεί μόλις 90 λεπτά και είναι ανώδυνη. Μετά τη συνεδρία επιστρέφουμε κανονικά τις καθημερινές μας δραστηριότητες, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.


Eυχαριστούμε τον κο Ανδρέα Ανδρουλακάκη Πλαστικό Χειρουργό Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής www.drandreas.gr

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>