top article
Αποφεύγεις την εικόνα σου στον καθρέφτη με τα εσώρουχα; Ντύνεσαι με κλειστά τα φώτα; Τα στενά ρούχα μοιάζουν εφιάλτης; Και όλα αυτά γιατί χρόνια τώρα παλεύεις με το επίμο­νο τοπικό πάχος, με αυστηρές δίαιτες και εγγραφές σε γυμναστήρια χωρίς αποτέλεσμα, ενώ τρέμεις τη λύση του χειρουργείου; Η δύναμη του ψύχους θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου στον πόλεμο ενάντια στο τοπικά συσσωρευμένο λίπος, που δεν λέει να σταματήσει να επιμένει.

• Η Μέθοδος
Λέγεται Kryokontur και πρόκειται για μια ασφαλή, πρωτοποριακή και προπάντων μη χειρουργι­κή μέθοδο κρυολιπόλυσης. Σκοπός της νέας αυτής μεθόδου είναι να μας βοηθήσει στη μείωση του επίμονου, συσσωρευμένου λίπους, σε περιοχές όπως τα ψωμάκια, η κοιλιά, η μέση, οι μηροί και οι γλουτοί. Το όλο “concept” της κρυολιπόλυσης βασίζεται στη γνώση πως τα λιποκύτταρα εμφανίζουν ευαισθησία στις χαμηλές θερμοκρασίες και δεν επιβιώνουν σε συνθήκες μικρότε­ρες των 7°C. Έτσι, το Kryokontur λειτουργεί με την υψηλή συγκέντρωση ψύξης στις προβλημα­τικές περιοχές, χάρη σε μια πρωτοποριακή τεχνολογία που καταστρέφει ελεγχόμενα τα λιπώδη κύτταρα στα συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα εν συνεχεία, σταδιακά, αποβάλλονται από τον οργανισμό, ενώ δεν εμφανίζονται ποτέ ξανά.

• Η Διαδικασία
Για την πραγματοποίηση της θεραπείας, αρχικά τοποθετείται ένα ειδικό φύλλο, εμποτισμένο με γλυκερίνη και νερό, στην περιοχή που εντοπίζεται το τοπικό πάχος. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται η ειδική κεφαλή του Kryokontur, που έχει επιφάνεια 340cm²-350cm². Η μεγάλη επιφάνεια της κεφαλής επιτρέπει την ομοιόμορφη και αποτελεσματική ψύξη όλης της προβληματικής περιοχής, στην προεπιλεγμένη επιθυμητή θερμοκρασία με μεγάλη ακρίβεια και απόλυτο έλεγχο, ώστε και να εξασφαλίζεται η απόλυτη ασφάλεια και ο ενδιαφερόμενος να μην αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση. Η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει 35-70 λεπτά, ανάλογα με το σημείο, ή τα σημεία, εφαρμογής. Μετά το τέλος της θεραπείας, επιστρέφουμε κανονικότατα στις καθημερινές μας δραστηριότητες, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Είναι πιθανόν, ωστόσο, να εμφανιστεί ερυθρότητα στην περιοχή εφαρμογής, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα υποχωρεί.

• Τα Αποτελέσματα
Γίνονται εμφανή σταδιακά και διαρκώς βελτιώνονται μέσα στους επόμενους 2-4 μήνες. Αν κριθεί σκόπιμο, η θεραπεία με το Kryokontur μπορεί να επαναληφθεί μετά από 3 μήνες. Η συγκεκριμένη συσκευή κρυολιπόλυσης, εκτός από τη μείωση του τοπικού λίπους, συμβάλλει σε αρκετές περιπτώσεις και στη μείωση της κυτταρίτιδας και τη σύσφιξη της επιδερμίδας, καθώς η δύναμη του ψύχους κινητοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Eυχαριστούμε την κα Στέλλα Μυλωνά, MD Δερματολόγο- Αφροδισιολόγο. (www.milona.gr)


Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>