top article

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 3D-LIPO

Μείωση τοπικού πάχους από την πρώτη συνεδρία
Η μέθοδος αυτή έχει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) και είναι το νέο όπλο της πλαστικής χειρουργικής κόντρα στην τοπική συσσώρευση λίπους. Είναι μια ακίνδυνη, χωρίς νυστέρι, μείωση των  λιποκυττάρων, βασισμένη στην ψύξη τους, με αποτέλεσμα τη καταστροφή τους.

Η διαδικασία αυτή παγκοσμίως ονομάζεται APOPTOSIS of fat cells-Απόπτωση λιποκυττάρων. Η κρυολιπόλυση είναι το καινοτόμο μηχάνημα το οποίο προσφέρει την απόλυτη θεραπεία για τη τοπική μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση έντονης ψύξης (-6 βαθμούς Κελσίου) που εφαρμόζεται τοπικά στο λιπώδη ιστό. Είναι εντελώς ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του. Το σύστημα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια μη επεμβατική θεραπεία λιπόλυσης που συνδυάζει την βαθειά ψύξη και το κενό για την αποτελεσματική αφαίρεση του εντοπισμένου λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού. Με δύο κεφαλές που δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την περιοχή του τοπικού πάχους πραγματοποιείται τοπική ψύξη καταστρέφοντας μόνο τα λιποκύτταρα και αφήνοντας όλους τους άλλους ιστούς ανέπαφους.


REVITAL CELLUFORM

Μια μαλακή ειδική φόρμουλα λιποαναρρόφησης που περιέχει ενεργά συστατικά όπως λεκιθίνη σόγιας και νικοτιναμίδη εξαιρετικά αποτελεσματική κατά της κυτταρίτιδας, της κατακράτησης υγρών και του τοπικού πάχους. Η μεσοθεραπεία Revital Celluform αποτελείται απο τα εξής βασικά συστατκά:
Λεκιθίνη σόγιας. Η λεκιθίνη σόγιας έχει την ιδιότητα να μειώνει το λίπος, χρησιμοποιήτε στην ιατρική για τις ιδιότητες κατά της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων, ενώ πρόσφατα εφαρμόζεται στην κοσμετική λόγο της δράσης της στη μείωση του συσσωρευμένου λίπους και της κυτταρίτιδας. Η λεκιθίνη σόγιας βοηθάει τον οργασνισμό μας να αποβάλει και να μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια με φυσικό τρόπο. Ως αποτέλεσμα οι γλουτοί, οι μηροί, τα χέρια και η κοιλιακή χώρα αδυνατίζουν. Είναι μια φυσική ουσία απόλυτα ασφαλής.
Βιταμίνη PP (νικοτιναμίδη). Μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, δρα ως αγγειοδιασταλτικό και αυξάνει την μικροκυκλοφοριά. Συνολικά, μειώνει και βελτιώνει την κυτταρίτιδα.


AQUALYX

Άμεση αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας
Το Aqualyx αποτελεί θεραπεία λιποδιάλυσης των κυττάρων σε σημεία που είναι ανθεκτικά στη διατροφή και την άσκηση όπως είναι η κοιλιά, οι μηροί και τα γόνατα. Εφαρμόζεται επιφανειακά στο δέρμα και επενεργεί με δραστικό τρόπο εναντίον των λιποκυττάρων τα οποία υγροποιεί και τα καταστρέφει μόνιμα απελευθερώνοντας λιπίδια που στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος.

Είναι μη επεμβατική θεραπεία και γίνεται μόνο από γιατρό, τα αποτελέσματά της είναι ορατά άμεσα. Οι θεραπεία επαναλαμβάνεται δύο με 8 φορές ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Το AQUALYX ενδείκνυται για ήπια διόρθωση του τοπικού πάχους και αντιμετώπιση τη κυτταρίτιδας.


Proshock Shape

Άμεση αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας
H κυτταρίτιδα παρατηρείται στο 80-90% των γυναικών και πολύ σπάνια στους άνδρες. Οι πάσχουσες περιοχές είναι συνήθως η περιοχή των μηρών, των γλουτών, των γοφών και της κοιλιάς. Δεν έχει άμεση σχέση με το πάχος διότι κυτταρίτιδα παρατηρείται τόσο σε παχύσαρκα όσο και σε αδύνατα άτομα. Ο βαθμός βελτίωσης του προβλήματος είναι ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έτσι μπορούμε να περιμένουμε ένα αποτέλεσμα της τάξης του 40-70% καλύτερο από το υπάρχον πρόβλημα. Τα αποτελέσματα ειδικά στο τοπικό πάχος και την διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος, μπορεί να είναι και μόνιμα.
Το Proshock Shape περιέχει ισχυρή και αποκλειστική σύνθεση με φυτικά ένζυμα και ενεργοποιητές του μεταβολισμού για την καταπολέμηση της ινωτικής κυτταρίτιδας. Τα βασικά συστατικά του Proshock Shape είναι ενα μείγμα φυτικών ενζύμων και ενεργοποιητών του μεταβολισμού που επιτίθεται στη δομή του ινώδους ιστού του υποδόριου στρώματος, την πηγή της ινωτικής κυτταρίτιδας και μειώνει την όψη “φλοιού πορτοκαλιού” της επιδερμίδας.

Η ενέσιμη θεραπεία Proshock Shape ενδείκνυται για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σε όλα τα στάδια διότι δημιουργεί κολλαγενάση η οποία αποτελείται από εκχυλίσματα carica papaya, δεντρολίβανο και εκχυλίσματα φύκους gelidium καθώς και για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Η θεραπεία μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με άλλες θεραπείες αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους όπως είναι το LPG Endermologie και το 3D LIPO. Ο ρυθμός των θεραπειών εξαρτάται από το στάδιο της κυτταρίτιδας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά απο τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.


Όλες οι νέες μέθοδοι που θα μεταμορφώσουν το σώμα σου

Δρ. Ζήσης K. Μπουκουβάλας
Πλαστικός Χειρουργός.
Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan»
Διευθυντής της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Για επιπλέον πληροφορίες στο: www.drboukouvalas.gr

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>