Από το 1977, όταν θεσμοθετήθηκε από τον ΟΗΕ, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται, κάθε χρόνο, στις 8 Μαρτίου. Η σημαντική αυτή επέτειος έχει τις ρίζες της στη Νέα Υόρκη του 1857 όταν, στις 8 Μαρτίου, οι εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας της πολιτείας αποφάσισαν να κατεβούν στους δρόμους διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Έκτοτε, πολύ νερό χύθηκε στο αυλάκι και οι διεκδικήσεις των γυναικών σε θέματα ισότητας πολλαπλασιάστηκαν και δεν παύουν, ακόμα και σήμερα, να είναι επίκαιρες.

Αυτή η τόσο σημαντική επέτειος, όμως, εκτός από ημέρα μνήμης είναι και μία εξαιρετική αφορμή να γορτάσουμε και να τιμήσουμε την γυναικεία φύση μας, φροντίζοντας τον εαυτό μας- ή, αφήνοντας τους αγαπημένους μας να μάς φροντίσουν. Με αυτό το σκεπτικό, τα ιατρεία Πλαστικής Χειρουργικής & Αντιγήρανσης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ επιφυλάσσουν για τις φίλες τους ένα ξεχωριστό δώρο και έναν super διαγωνισμό, που θα μάς αναζωογονήσει! Σε αυτά τα πλαίσια, λοιπόν, οι ενδιαφερόμενες δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ μέχρι την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 δηλώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα συμμετοχής, για να κερδίσουν 2 θεραπείες για δύο υπερτυχερές διαγωνιζόμενες και μια θεραπεία πρόληψης της γήρανσης με τη νέα μέθοδο μη ενέσιμης μεσοθεραπείας τρίτης γενιάς, για όλες τις φίλες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Μην χάνεις χρόνο! Κάνε"κλικ" στη σελίδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας με τον πιο ξεχωριστό τρόπο!


Οι θεραπείες θα πραγματοποιηθούν στα ιατρεία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Ερμού 6 Σύνταγμα 2103242222
Κολοκοτρώνη 8 Κηφισιά 2108080051
Μαραγκού 1 Γλυφάδα 2109680240
Κομνηνών 8 Θεσσαλονίκη 2310278570


Οι νικήτριες του διαγωνισμού είναι:

Κα. Μαρία Σπηλιοπούλου – Μαρούσι

Κα. Σμάρω Κωνσταντινίδου – Θεσσαλονίκη

Συγχαρητήρια! Κερδίσατε από μία θεραπεία κρυολιπόλισης 3d-lipo! Οι άνθρωποι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να αξιοποιήσετε το δώρο σας!