Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να διώξει το περιττό λίπος αλλά και την κυτταρίτιδα με έναν μαγικό τρόπο, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι εμφανίσεις στην παραλία; Η νέα κρυολιπόλυση με cavitation καταπολεμά την κυτταρίτιδα , χωρίς καμία επέμβαση,ενώ παράλληλα βοηθάει στο αδυνάτισμα, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο κάθε γυναίκας.

Το νέο μηχάνημα κρυολιπόλυσης θερμαίνει τα λιποκύτταρα και τα λιώνει με την τεχνολογία cavitation ενώ συγχρόνως τα σκοτώνει παγώνοντας τα στους -5 βαθμούς Κελσίου, για να απομακρυνθούν στη συνέχεια μέσω της λεμφικής οδού. Αυτή η διαδικασία συμβαίνει χωρίς να επηρεάζονται καθόλου το δέρμα και τα όργανα στους υποκείμενους ιστούς, ενώ οι κλινικές στο εξωτερικό δίνουν αποτελέσματα μέχρι και 50% σε μια μόνο συνεδρία.

Η διαδικασία είναι η εξής :
Πρώτα θερμαίνουμε το λίπος 45 βαθμούς Κελσίου. Η τεχνολογία cavitation, ένας υπέρηχος που έχει την δυνατότητα να σπάσει την μεμβράνη του λιποκυττάρου, είναι απόλυτα αποτελεσματική και με αυτό τον τρόπο μικραίνει ο όγκος και βελτιώνεται άμεσα η οπτική .

Η κυτταρίτιδα περιορίζεται αισθητά μετά την μείωση του όγκου του λιποκύτταρου .
Τα σημεία του σώματος μας που θέλουν αδυνάτισμα ,τα ρουφάει μια κεφαλή και τα παγώνει .
Η νέα κρυολιπόλυση υπόσχεται να σε βοηθήσει στο αδυνάτισμα και την εξάλειψη του λίπους που πάει και κάθεται στα πιο δύσκολα σημεία του σώματός μας, όπως η κοιλιά ,τα ψωμάκια ,τα μπράτσα ,το εσωτερικό των μηρών ή την πλάτη.

Αυτό το αδυνατιστικό μηχάνημα έχει χαρακτηριστεί ως η εναλλακτική μέθοδος λιποαναρρόφησης και επειδή δεν έχει σχεδόν καμία αντένδειξη έχει γίνει η αγαπημένη θεραπεία για άντρες και γυναίκες.Τα αποτελέσματα της μείωσης πόντων φαίνονται σχεδόν άμεσα ,αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα το δεις μετά από ένα νμήνα που, θα έχουν απομακρυνθεί όλα τα παγωμένα λιποκύτταρα από τον οργανισμό.

Δοκίμασε κι εσύ την κρυολιπόλυση με cavitation, επωφελούμενη την έκπτωση για τις αναγνώστριες του missblοom.gr (από 200 ευρώ, τελικό κόστος 120 ευρώ), στο MF Day Spa με τη Μαίρη Φιλίπου.

Info
www.mfdayspa.gr
T.2109014211

Βαρβιτσιώτη 24 Ν. Κόσμος (μετρό