ΝΗΜΑΤΑ

Διάλεξε σήμερα την θεραπεία που θέλεις και κάνε "κλικ" εδώ, για να κλείσεις ραντεβού στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και να την εφαρμόσεις, με έκπτωση 200€


Προσώπου
 
Γνώρισε σήμερα την ανόρθωση και σύσφιξη προσώπου με αναρτώμενα νήματα. Μία νέα μη επεμβατική τεχνική ανόρθωσης του προσώπου.

Βασίζεται στην υποδερμική ανόρθωση και σύσφιξη των χαλαρωμένων δερματικών ιστών με αναρτώμενα χειρουργικά νήματα.

Είναι μια καινοτόμος μέθοδος  η οποία προσεγγίζει το Lifting του προσώπου, μειώνοντας και αναβάλλοντας τις περιπτώσεις για κλασσικό χειρουργικό Lifting.

Εφαρμογές νημάτων γίνονται σε πρόσωπο, λαιμό, διπλοσάγονο, παρειές (αναδιάρθρωση και αποκατάσταση όγκου), ζυγωματικά, ανόρθωση φρυδιού (Brow Lift), αλλά και στο σώμα σε βραχίονες, γόνατα, κοιλιά, εσωτερικό των μηρών, γλουτούς.

Η εφαρμογή τους γίνεται ανώδυνα και αναίμακτα μόνο με τοπική αναισθησία στο ιατρείο και δεν χρειάζεται εισαγωγή ή παραμονή σε νοσοκομείο.

Άμεση ανόρθωση προσώπου και σώματος
Χωρίς χειρουργικές τομές
Μια θεραπεία διάρκειας 60 λεπτών
Χωρίς αναισθησία και χρόνο αποθεραπείας

Διάλεξεσήμερα την θεραπεία που θέλεις και κάνε "κλικ" εδώ, για να κλείσειςραντεβού στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και να την εφαρμόσεις, με έκπτωση 200€

Σώματος

Άμεση ανόρθωση γλουτών με τη μη Επεμβατική θεραπεία, Brazilian Lift, στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Η μη επεμβατική Θεραπεία Brazilian Lift βασίζεται στον επιτυχημένο συνδυασμό των νημάτων PDO (αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα) με το Macrolane (υαλουρονικό οξύ του σώματος που προσθέτει όγκο). Δώστε σχήμα και όγκο στους γλουτούς σας με φυσικό τρόπο!

Τι είναι και που εφαρμόζεται το Macrolane;

Το Macrolane είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος που προσθέτει όγκο στους ιστούς. Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματος, δεσμεύει το νερό και δίνει σχήμα και όγκο στο δέρμα. 
Το gel Macrolane είναι βιοδιασπώμενο. Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση και την βελτίωση του περιγράμματος του σώματος στους γλουτούς. Παρέχει άμεσα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Επίσης μπορεί να ομαλοποιήσει μικρό – ατέλειες του δέρματος, όπως αυτές που προκαλούνται μετά από λιποαναρρόφηση και χειρουργικές ουλές. Τέλος καινούρια εφαρμογή είναι η δημιουργία γυμνασμένου σώματος σε άνδρες και γυναίκες.

Τι είναι τα νήματα PDO; 

Τα νήματα PDO είναι (αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα σε 8-12 μήνες). Με πολύ λεπτή βελόνα δημιουργούμε εσωτερικό πλέγμα μέσα στο δέρμα για την υποστήριξη και ανόρθωση των ιστών. Παράλληλα η εφαρμογή ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου! 

Τα νήματα PDO διαθέτουν ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα, όπως τον σύντομο χρόνο επέμβασης στο ιατρείο, την ανυπαρξία τομών και ουλών, το άμεσο ημι-μόνιμο αποτέλεσμα, την πλήρη απορροφητικότητα και την διασφάλιση που παρέχει το απόλυτα ασφαλές CLASS III Medical Device.

Περιοχές εφαρμογής 
• Στους γλουτούς για ανόρθωση & σύσφιξη 
• Στο εσωτερικό των μηρών για σύσφιξη


Διάλεξε σήμερα την θεραπεία που θέλεις και κάνε "κλικ" εδώ, για να κλείσεις ραντεβού στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και να την εφαρμόσεις, με έκπτωση 200€

(φωτογραφία:: ALEXANDRE WEINBERGER / Madame Figaro)