Είναι ίσως το μόνο πράγμα που σκέφτεσαι με το που μπαίνει η άνοιξη: "Πώς θα αποβάλλω τα περιττά κιλά, ώστε να βγω χαμογελαστή και με αυτοπεποίθηση στην παραλία το καλοκαίρι;".

Σίγουρα η γυμναστική και η δίαιτα είναι οι πιο συνηθισμένες απαντήσεις στο παραπάνω ερώτημα και το ξέρεις - κι εσύ και όλες μας - ότι όντως αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως, μήπως δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα όλες τις εναλλακτικές;

 

Το MadameFigaro.gr προτείνει την πιο τέλεια λύση (hint: μπορείς παράλληλα να την κερδίσεις με τον πιο εύκολο τρόπο):

 

Έρχεται κατευθείαν από την Ιταλία, για να αλλάξει τα δεδομένα στην αντιμετώπιση του ολικού αδυνατίσματος!

 

Η μέθοδος POTERE 4D απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που είναι υπέρβαροι και θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά, εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά!

 

Η ταυτόχρονη δράση τεσσάρων φάσεων, εγγυάται θεαματικά αποτελέσματα, κυριολεκτικά σε όλα τα σημεία του σώματος, μιας και για πρώτη φορά μία μέθοδος μπορεί να δουλέψει τόσο αποτελεσματικά όλο μας το σώμα σε κάθε συνεδρία, εξασφαλίζοντας απώλεια μέχρι και 30 κιλών καθώς και την αποφυγή του χειρουργείου λιποαναρρόφησης.

Το POTERE 4D αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική, για όλους εκείνους που δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία χειρουργείου, αλλά επιζητούν εφάμιλλα αποτελέσματα.  

 

Πώς λειτουργεί;


Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει μία ταυτόχρονη δράση τεσσάρων διαστάσεων! Με άλλα λόγια, κάθε λιποκύτταρο αντιμετωπίζεται ξεχωριστά.

Πρώτα σπάνε και αδειάζουν τα διογκωμένα λιποκύτταρα που προκαλούν το πάχος και αναδιαμορφώνεται η σιλουέτα ενώ παράλληλα διανέμεται ομοιόμορφα το λίπος.

Σήμερα το POTERE 4D κάνει τη δουλειά 2 ή και 3 μηχανημάτων, αφού ασκεί μηχανικές πιέσεις στα λιποκύτταρα 100.000 φορές το δευτερόλεπτο!

Η μόνη μέθοδος που εγγυάται ότι θα χάσεις μέχρι και 30 κιλά: Super διαγωνισμός! (Αποτελέσματα)

Μέσα στην κεφαλή, υπάρχουν δέσμες soft laser, οι οποίες ασκούν μία πάρα πολύ έντονη λιποδιαλυτική δράση, ταυτόχρονα οι πλάκες του μηχανήματος εφαρμόζουν ραδιοσυχνότητες που σφίγγουν τους δεσμούς κολλαγόνου του οργανισμού για πιο σφιχτό κορμί. Και τέλος εφαρμόζεται μία κρύα δράση, για το απόλυτο φινίρισμα της επιδερμίδας! Έτσι, πετυχαίνουμε εξαιρετική απόδοση απώλειας βάρους, που αγγίζει τα 30 κιλά!

Εάν ανήκεις λοιπόν σε εκείνους, που θέλουν να χάσουν πολλά κιλά χωρίς κόπο και στερήσεις, τότε το POTERE 4D είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Και αν ακόμα δεν έχεις πειστεί για την αποτελεσματικότητά του, τότε μία δοκιμή θα σε πείσει!

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής και κέρδισε εντελώς δωρεάν, χωρίς κλήρωση, μία θεραπεία POTERE 4D!

 

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Όλες οι τυχερές θα ενημερωθούν με email για τις λεπτομέρειες

 

Η θεραπεία POTERE 4D είναι μία αποκλειστικότητα των Medi Cosmetic. Σύνταγμα-Κηφισιά-Γλυφάδα (210 3232822 ) - Θεσσαλονίκη (2310 222123)

www.medicosmetic.gr