top article

Αντηλιακά. Όπως λέει και η λέξη, τα προϊόντα αυτά προσφέρουν την τόσο πολύτιμη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου.

Ωστόσο, επειδή οι ανάγκες, όπως και οι απαιτήσεις των γυναικών πολλαπλασιάζονται, τα αντηλιακά πλέον δεν έχουν μόνο έναν μονοδιάστατο ρόλο αλλά και περισσότερους.

Δηλαδή;

Κι όμως, τα αντηλιακά πλέον έρχονται να αποδείξουν ότι δικαίως αξίζουν τον τίτλο του "Καλύτερου Φίλου" της γυναίκας, αφού φέτος, δεν νοιάζονται μόνο για την επιδερμίδα σου και την προστασία της αλλά και το πώς αυτή δείχνει όπως επίσης και για την αυτοπεποίθησή σου.

Συγκεκριμένα, τα Laboratoires LIERAC Paris, πρωτοπόρα στα ευρέος φάσματος αντηλιακά που προστατεύουν από τις βραχείες και μακρές ακτίνες UVA και τις ακτίνες UVB, ενώ εξουδετερώνουν τις υπέρυθρες ακτίνες και το ορατό φως, ενσωμάτωσαν την ιδέα μιας τονωτικής φόρμουλας στη νέα σειρά Sunissime που προφυλάσσει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση.

Ανακαλύπτουμε τη σειρά αντηλιακών που δεν προσφέρει μόνο αντηλιακή προστασία. Δηλαδή;

Επειδή ο ήλιος είναι και πηγή ενέργεια, ευεξίας και λάμψης, τα Laboratoires LIERAC Paris απομόνωσαν τα οφέλη του και εμπνεύστηκαν από αυτά για να σχεδιάσουν προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν συγχρόνως προστασία και ομορφιά.

 

Με έμπνευση την φωτοθεραπεία, που μιμείται την πολύτιμη ενέργεια του ήλιου, η αντηλιακή σειρά Sunissime είναι η πρώτη που προστατεύει και τονώνει την επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση.

 

Συγκεκριμένα, η σύνθεση της σειράς Sunissime έχει ως βασικό συστατικό την προ-ταυρίνη, η οποία μετατρέπεται σε ταυρίνη από την δράση των ακτινών UV, παγιδεύοντάς τες πριν αυτές προκαλέσουν βλάβες στο δέρμα. Παράλληλα, προστατεύεται η μεμβράνη των κυττάρων, ενισχύεται ο δερματικός φραγμός ενώ ενυδατώνεται το δέρμα.

 

Αποτέλεσμα;

Η ποιότητα της επιδερμίδας βελτιώνεται, είναι πιo ενδυναμωμένη, καλύτερα ενυδατωμένη, σαν να έχει φορτιστεί με ενέργεια! Με δύο λόγια, ευεργετείται από τον ήλιο, χωρίς τα μειονεκτήματά του.

Συμπληρωματικά συστατικά της σύνθεσής της είναι το υαλουρονικό οξύ που διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας καθώς και ένα πεπτίδιο ενεργοποίησης μαυρίσματος για υπέροχο μπρούτζινο χρώμα.

Το αντηλιακό σου πλέον δεν είναι τόσο απλό όσο νόμιζες.

Μία εφαρμογή του, τόσα οφέλη!

Η beauty editor του MadameFigaro.gr Βασιλική Καρανζογιάννη πήρε μαζί της τη σειρά Sunissime στο πρώτο της μπάνιο ενώ πλέον δεν την αποχωρίζεται ούτε στην καθημερινότητά της.

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Karanzogianni (@vasilikos) στις

 

 

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η σειρά Sunissime διαθέτει και after sun προϊόντα για ενυδάτωση και επαναφορά της επιδερμίδας μετά την διαρκή έκθεση στον ήλιο!

SUNISSIME

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>