top article

Πώς αισθάνεσαι μέσα στον κρατήρα ενός ενεργού ηφαιστείου; Δεν μπορεί να είναι παρά μια δυνατή εμπειρία, ικανή να μείνει στη μνήμη για χρόνια. Μαζί με την θερμότητα, την έντονη μυρωδιά από θειάφι και μια ενέργεια που δύσκολα περιγράφεται με λέξεις, νιώθεις τη δύναμη που κρύβεται κάτω από αυτό που αντικρίζεις περπατώντας πάνω σε ένα σχεδόν λευκό έδαφος που αχνίζει τόπους τόπους.

Αυτό βιώσαμε όλοι όσοι ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση της Vichy για ένα ταξίδι στη Νίσυρο, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο στην Ευρώπη. Να ζήσουμε την μοναδική εμπειρία της επίσκεψης στον κρατήρα και να αντιληφθούμε την αξία των προϊόντων μιας μάρκας που χρησιμοποιεί σαν συστατικό σε όλα της τα προϊόντα το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό, προερχόμενο από τα βάθη των γαλλικών ηφαιστείων. (Το Νερό της Vichy αποκαλείται ≪ιαματικό≫ χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά του σε μεταλλικά στοιχεία, την οποία έχει αποκτήσει μέσα από το μακρύ ταξίδι του, χιλιετίες τώρα, στο κρυσταλλικό βραχώδες υπέδαφος).

Vichy: Ένα νέο προϊόν και ένα μαγικό ταξίδι στο ηφαίστειο της Νισύρου
Selfie από τον κρατήρα
vichy
Δροσιζόμαστε με το Eau Thermale της Vichy

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Μετά από μια περιήγηση στο πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων, ακολούθησε μια στάση στην συγκλονιστική τοποθεσία της Στέρνας, μιας αριστοτεχνικά αναπαλαιωμένης νησιώτικης κατοικίας στο ψηλότερο σημείο του Εμποριού με θέα το ηφαίστειο και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

vichy
H γραφική Νίσυρος μέσα από το Μοναστήρι της Παναγιάς

vichy

vichy
Μαθαίνοντας για το Mineral 89

Εκεί αφού κεραστήκαμε σπιτικά γλυκά και βγάλαμε εκατομμύρια φωτογραφίες, ήρθε η ωρα να ενημερωθούμε για ένα νέο πρωτοποριακό προϊον της Vichy, το Mineral 89. Με το Mineral 89, τα Εργαστήρια Vichy ανέλαβαν τη μεγαλύτερη μάλλον πρόκληση μέχρι σήμερα: να συνθέσουν ένα προϊόν περιποίησης με 89% περιεκτικότητα σε Ιαματικό Νερό!

vichy

Το συνδύασαν μάλιστα με υαλουρονικό οξύ, ένα ισχυρό ενυδατικό συστατικό που επίσης ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό. Τα δύο αυτά συστατικά, λοιπόν, ενώνονται σε μια πραγματικά πρωτοποριακή σύνθεση, για να δράσουν από κοινού προστατεύοντας την ακεραιότητα της επιδερμίδας.

Έτσι, γεννήθηκε το MINERAL 89, με μόλις 11 συστατικά και 89% Ιαματικό Νερό, μαζί με καθαρό υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης. Μια καθημερινή δόση δύναμης για κάθε τύπο επιδερμίδας. Είναι η πρώτη καθημερινή φροντίδα για την ενδυνάμωση της επιδερμίδας και την εξασφάλιση της υγείας της καθημερινά. Το πρώτο βήμα περιποίησης κάθε πρωί, ανεξάρτητα με τον τύπο δέρματος που έχεις. Ιδανικό για να εξασφαλίσεις βαθιά ενυδάτωση.

vichy

Πώς να χρησιμοποιήσεις το Mineral 89;
 

− Ένταξέ το ως το πρώτο βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς σου.
− Άπλωσε λίγες σταγόνες στα δάχτυλά σου σε καθαρό δέρμα, δύο πιέσεις της αντλίας αρκούν.
− Εφαρμοσέ το κάνοντας μπρος-πίσω ελαφρές ταμποναριστές
κινήσεις με τις άκρες των δαχτύλων, για να ενεργοποιήσεις τη μικροκυκλοφορία και να απλώσεις τη σύνθεση ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο.
− Συνέχισε με μασάζ με ανοδικές κινήσεις από το κέντρο προς τα έξω.
− Ολοκλήρωσε την περιποιησή σου με την ενυδατική σου κρέμα.

 

 

 

 

 

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>