Έχεις ταλέντο στο τραγούδι και τη σύνθεση αλλά δεν σε έχουν ανακαλύψει ακόμη; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Avon, Avon Voices, και κάνε το όνειρό σου πραγματικότα ηχογραφώντας τον δικό σου, προσωπικό δίσκο.
Η
Avon γιορτάζει το 2011, 125 χρόνια από την ίδρυσή της και καλεί ανθρώπους από περισσότερες από 60 χώρες, μαζί με τα 6.2 εκατομμύρια ανεξάρτητους Αντιπροσώπους της, να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο κίνημα μέσω της μουσικής. «Εδώ και 125 χρόνια, η Avon δίνει δύναμη στις γυναίκες, για να βρουν τη δική τους μοναδική φωνή στην προσπάθεια να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα” τονίζει η Andrea Jung, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Avon Products. «Το Avon Voices θα γιορτάσει το παρελθόν και το μέλλον μας, προτρέποντας πάντοτε τις γυναίκες να ορθώνουν το ανάστημα τους μέσα από την ομορφιά, την έμπνευση και το τραγούδι.» Στην κριτική επιτροπή του διαγωνσισμού συμμετέχουν η -6 φορές βραβευμένη με Grammy Fergie-, η διάσημη τραγουδοποιός Diane Warren και η υποψήφια για Grammy Natasha Bedingfield.
Το official site του διαγωνισμού www.avonvoices.com άνοιξε επίσημα την 1/12.Μπορείς να συμμετέχεις και εσύ με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

  • Τραγουδώντας και ανεβάζοντας τη συμμετοχή σου μέχρι τις 13/2/2011 στο www.avonvoices.com. Εδώ μπορούν να συμμετέχουν μόνο γυναίκες.

  • Ψηφίζοντας τους αγαπημένους σου συμμετέχοντες (Ο επίσημος πρώτος γύρος της ψηφοφορίας ξεκινά στις 11 Απριλίου 2011).

  • Γράφοντας ένα πρωτότυπο τραγούδι και υποβάλοντας το ψηφιακό αρχείο στο www.avonvoices.com από τις 20/5/2011 έως την 1/7/2011. Σε αυτή την κατηγορία συμμετέχουν τόσο γυναίκες όσο και άντρες.

Θάλεια Κεχρή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>