Κάθε Εβδομάδα Μόδας μας κάνει να τρελαινόμαστε. Ολοένα και καινούργιες τεχνικές μακιγιάζ, νέα trends, νέα αξεσουάρ, όλα μας κάνουν να τα λιγουρευόμαστε και να σκεφτόμαστε πότε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή να τα υιοθετήσουμε. Όμως, δεν μπορούμε να πούμε ότι όλες καταφέρνουν να ξεχωρίζουν με την ίδια ευκολία. Όμως αυτή…

Μια από τις πιο πραγματικά ωραίες προτάσεις μακιγιάζ που είδαμε στα catwalks είναι αυτή με τους κρυστάλλους, που υιοθετήθηκε στις πασαρέλες ποικίλων οίκων για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018. Ευφάνταστοι καλλιτέχνες ομορφιάς στόλισαν τα μοντέλα με στρας και κρύσταλλα Swarovski σε όλα τα σημεία του προσώπου συμπεριλαμβανομένων των ματιών, των ζυγωματικών ακόμη και των χειλιών.

Ακόμη και αν ένα τέτοιο trend είχε κάνει την εμφάνισή του πολλάκις στο παρελθόν (όπως όταν η Pat McGrath έκανε μάσκες προσώπου από κρυστάλλους Swarovski για χάρη του οίκου Givenchy), η συγκεκριμένη πρόταση δείχνει να είναι πλέον πιο επίσημη από ποτέ και εσύ μπορείς να την χρησιμοποιήσεις τώρα κιόλας, και ξέρω πολύ καλά ότι το σκέφτεσαι!

Αν πάλι σε προβληματίζει η υπερβολή του αποτελέσματος, να σου προτείνουμε το εξής: αρκεί να φορέσεις και έναν μόνο κρύσταλλο στην άκρη των ματιών σου.

Ρίξτε μια ματιά στον beauty look του show Jeremy Scott, για παράδειγμα, όπου ο make up artist Kabuki τοποθέτησε τρεις πέτρες κάτω από κάθε μάτι, αρχίζοντας από μια μικρή πέτρα στις εσωτερικές γωνίες, μια ελαφρώς μεγαλύτερη κάτω από τις ίριδες και μια μεγαλύτερη στην εξωτερική γωνία των ματιών.

Διάβασε περισσότερα στο Missbloom.gr