Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα μαλλιά της και δεν θέλει αυτά να είναι πάντα υγιή και λαμπερά; Ωστόσο – πρέπει να το παραδεχτείς κι εσύ – μερικές φορές όλες οι γυναίκες ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας λίγο (ή και πολύ) περισσότερο από όσο πρέπει ή αυτά τα ίδια αντέχουν, όπως κατά την διαδικασία αλλαγής χρώματος. Όμως, τώρα θα αναρωτηθείς, και με το δίκιο σου, βέβαια, και τι να κάνεις. Η λύση είναι πολύ πιο απλή και εύκολη από όσο νομίζεις και σίγουρα πρόκειται να σε ενθουσιάσει, όσο θα ενθουσιάσει και τα μαλλιά σου!

Τι να θυμάσαι, λοιπόν, την επόμενη φορά που θα πας στο κομμωτήριο; Τη λέξη Wellaplex!

Τι είναι η θεραπεία Wellaplex;

Η Wella μας συστήνει τη νέα υπηρεσία, διαθέσιμη στα κομμωτήρια, ιδανική για ταλαιπωρημένα μαλλιά και μαλλιά που έχουν υποστεί υπερβολικά πολλές τεχνικές εργασίες. Με την εφαρμογή αποκαθίστανται οι εσωτερικές στιβάδες των μαλλιών, κάθε φορά που επισκέπτεσαι το κομμωτήριο, αποκτώντας έτσι μια πιο υγιή αίσθηση και μαλλιά λαμπερά και ευκολοχτένιστα.

Θες να μάθεις περισσότερα;

Η θεραπεία Wellaplex αποτελείται από δύο βήματα:

Βήμα 1: Bond Maker
Βήμα 2: Bond Stabilizer

Ο συνδυασμός των δύο βημάτων εφαρμόζεται είτε στην υπηρεσία ξανοίγματος ή χρώματος είτε σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία επιθυμείς εσύ, με βασικό στόχο την αποκατάσταση των δεσμών των αμινοξέων της τρίχας, για πιο δυνατά μαλλιά λεία και άκρως προστατευμένα.

Καλά όλα αυτά, αλλά θέλεις να δεις και ακριβώς πως λειτουργεί αλλά και το αποτέλεσμα μέσα από τα μάτια μιας επιτυχημένης fashion blogger;

Διάβασε περισσότερα και δες το βίντεο στο Missbloom.gr