Λίγο καιρό πριν η Victoria Beckham παρουσίασε τη νέα fashion συλλογή της για τη σεζόν Spring/ Summer '18, όμως εκτός από τα ρούχα, ξεχώρισαν και τα beauty looks των μοντέλων. Τα looks αυτά, έφεραν φυσικά την υπογραφή Victoria Beckham x Estée Lauder και δημιουργήθηκαν εξολοκλήρου από τη νέα συλλογή της σχεδιάστριας σε συνεργασία με το γαλλικό brand. 

Victoria Beckham x Estée Lauder | Η νέα συλλογή είναι επιτέλους εδώ!

 

Ανάλαφρη διάθεση, λάμψεις, φρέσκο πρόσωπο, glossy υφές, φυσικά χείλη και μια διάχυτη θηλυκότητα. Αυτά είχε στο μυαλό της η Victoria για τη δεύτερη κατά σειρά συλλογή της με την Estee Lauder και μάλλον τα πέτυχε,

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει κραγιόν, σκιές σε πολύ τολμηρά χρώματα, την τόσο επιτυχημένη και αγαπημένη Morning Aura Illuminating Creme, ένα highlighter και μάσκαρα. Φυσικά όλα σε ένα εντυπωσιακό packaging που σε κάνει να τα θέλεις και να τα βλέπεις, όχι μόνο να τα χρησιμοποιείς. 

Και τώρα επιτέλους ήρθε και στη χώρα μας!

VBxEL

VBxEL

Πού θα τη βρεις:


Hondo's Center Γλυφάδα, Attica CityLink, Hondo's Center Ομόνοια, Attica Golden Hall, Hondo's Center Χαλάνδρι, Hondo's Center Καλλιθέα, Hondo's Center Κηφισιά, Hondo's Center Πυλέα, Hondo's Center Αριστοτέλους, Attica Τσιμισκή, Attica Cosmos, Hondo's Center Ηράκλειο, Hondo's Center Νέα Ερυθραία, Sephora Τσιμισκή, Sephora Κολωνάκι, Sephora Γλυφάδα, Sephora Ρόδος, Sephora Ερμού και Sephora Mall, Attica Eshop, Sephora Eshop και GDB Eshop.