Το περασμένο Σάββατο, η Mac ανακοίνωσε μέσω Instagram την επόμενη συνεργασία της και δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε (για την ακρίβεια ήταν μάλλον το αντίθετο). 

Το διάσημο brand καλλυντικών ενώνει τις δυνάμεις του με την Puma και παρ' όλο που τα πρώτα σχόλια είναι ενθουσιώδη, οι περισσότεροι αναρωτιούνται τι ακριβώς να περιμένουν από τη συνεργασία ενός beauty και ενός sportswear brand. 

 

Your favourite hues take a big step in a whole new direction! Stay tuned for a kickin’ collaboration, coming soon. #PUMAxMAC #ForAllTime @Puma @PumaSportStyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) στις

Mάλιστα, η Mac συνόδευσε την εικόνα με τα δύο logo, με ένα "μυστηριώδες" μήνυμα που πυροδότησε την περιέργεια των fans: "Οι αγαπημένες σας αποχρώσεις κάνουν ένα μεγάλο βήμα σε μια εντελώς καινούρια κατεύθυνση. Μείνετε συντονισμένοι για μια δυνατή συνεργασία, που έρχεται σύντομα". 

Τα προϊόντα PUMAxMAC θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2018 και αν κρίνει κανείς από την πορεία της τελευταίας συνεργασίας της Puma με τη Rihanna, αναμένεται να σημειώσουν μεγάλη επιτυχία.