Ονειρευόσουν πάντα μακριές βλεφαρίδες με καμπυλωτό σχήμα; Απόκτησέ τες με την μοναδική, διπλή μάσκαρα της Marie Dalgar.
Η μάσκαρα είναι το πλέον απαραίτητο εργαλείο ομορφιάς. Ακόμη και οι γυναίκες που δεν βάφονται ιδιαίτερα θα βάλουν λίγη μάσκαρα (και λίγο λιπ γκλος). Μπορείς να ανεβάσεις ακόμα και τη ψυχολογία σου όταν βρεις τρόπο να αντιμετωπίσεις τις πολύ κοντές βλεφαρίδες, που δύσκολα τονίζονται. Η νέα Unlimited Extension Mascara της Marie Dalgar είναι ένα διπλό προϊόν με δύο μοναδικές χρήσεις: το Translanting Gel τοποθετείται σε καθαρές βλεφαρίδες και βοηθά στην επιμήκυνσή τους και από πάνω απλώνεται το Fiber.
Βήμα 1ο: Απλώστε μια στρώση Τranslanting Gel σε καθαρές βλεφαρίδες ξεκινώντας από τη βάση τους.
Βήμα 2ο: Προτού στεγνώσει το Transplantic Gel απλώστε Fiber στις βλεφαρίδες σας.
Βήμα 3ο: Απλώστε αρκετό Transplanting Gel πάνω από το Fiber και θα διαπιστώσετε ότι οι βλεφαρίδες σας επιμηκύνθηκαν κατά 150%. Επαναλάβετε τα βήματα 2 και 3 έως ότου επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η Unlimited Extension Mascara μπορεί να σου χαρίσει έως και 300% μακρύτερες βλεφαρίδες. Θα την βρεις στα φαρμακεία και στα Hondos Center(Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2310 226209).
Θάλεια Κεχρή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>