Στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του σταφυλιού βασίζεται η εταιρεία Caudalie που δημιουργεί καλλυντικά χωρίς parabens ή άλλες χημικές ουσίες ενώ με τις θεραπείες spa σε κάνει άλλον άνθρωπο.
Όταν ο καθηγητής Vercauteren έβλεπε τις φλούδες και τα κουκούτσια των σταφυλιών στον τρύγο του αμπελώνα Smith Haut Lafitte, και φώναξε «Ξέρετε ότι πετάτε θησαυρούς;», αποκαλύφθηκαν οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες που έχουν οι πολυφαινόλες της αμπέλου και του σταφυλιού. Μετά από αυτή τη φράση, γεννήθηκε η Caudalie. Είναι η εταιρεία που αξιοποίησε, τα πολύτιμα συστατικά της αμπέλου, και δημιούργησε σειρές καλλυντικών που ανάλογα με τις συνθέσεις τους καθαρίζουν, προλαμβάνουν και βελτιώνουν τα σημάδια γήρανσης.
Δίνουν στο πρόσωπο σφριγηλότητα, λάμψη και προστασία από το οξειδωτικό στρες ενώ υπόσχονται βελτίωση της λιπαρότητας. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από τον οικογενειακό αμπελώνα των ιδιοκτητών. Δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης, ούτε parabens, ούτε άλλες ουσίες μη φυσικές. Το λεξικό της Caudalie είναι απόλυτα βασισμένο στις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών ουσιών, οπως πολυφαινόλες κουκουτσιών σταφυλιού, ρεσβερατρόλη από κλήματα αμπέλου, βινιφερίνη από χυμό αμπέλου, βιολογικό χυμό σταφυλιού, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού, μαγιά του κρασιού.
Τα καλλυντικά υπάρχουν στην Αθήνα, οι δε θεραπείες spa πολύ γνωστές για τα αποτελέσμτα τους σε όλο τον κόσμο, γίνονται στα spa Vinotherapie στη Γαλλία, στην Ισπανία, στη Νέα Υόρκη, στο Ξενοδοχείο Πλάζα.
Φλώρα Καμχή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>