Η νέα συλλεκτική σειρά μακιγιάζ της MAC δεν θα σε κερδίσει μόνο για τα χρώματα της. Έχει τόσο ιδιαίτερο design που θα θες να τη στολίσεις μπροστά στον καθρέφτη σου.
Η ΜΑC ξεχωρίζει για την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε γκλος, κραγιόν, σκιές. Αυτό είναι γνωστό. Το απλό,μίνιμαλ στυλ των συσκευασιών της, επίσης. To νέο είναι ότι συνεργάστηκε με το σχεδιαστή Marcel Wanders και η νέα συλλεκτική σειρά μακιγιάζ που έβγαλε είναι κάτι παραπάνω από beauty trend, είναι επένδυση design.
«Προτιμώ να δουλεύω για γυναίκες. Θέλω να ανεβάζω την ποιότητα της καθημερινότητάς τους σε υψηλά επίπεδα, όπως εκείνα που ζούσαν οι αληθινές πριγκίπισσες», δηλώνει για τη δουλειά του ο Ολλανδός designer Marcel Wanders. Και αυτή τη φορά το κάνει πράξη, όχι σχεδιάζοντας έπιπλα ή εσωτερικούς χώρους, αλλά σχεδιάζοντας τα προϊόντα μακιγιάζ της Mac. Οι συσκευασίες είναι απλά υπέροχες. Συνδυάζουν vintage και φουτουριστικά στοιχεία και είναι πραγματικά fashion object.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>