Η L'Wren Scott σε συνεργασία με τον τοπ make-up artist Aaron de Mey, σχεδίασε το exclusive make up της Lancome για τα Χριστούγεννα του 2010.
Μοντέλο με ύψος 1.93μ.(!), διάσημη στυλίστρια που έχει ντύσει τη Μαντόνα και τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, σχεδιάστρια και αγαπημένη φίλη του Μικ Τζάγκερ, η L'Wren Scott περνάει τώρα από το χώρο της μόδας στον κόσμο της ομορφιάς. Σε συνεργασία με τον τοπ make-up artist Aaron de Mey, σχεδίασε το exclusive make up της Lancome για τα Χριστούγεννα του 2010 εμπνευσμένη από τα υφάσματα που χρησιμοποίησε στην τελευταία της συλλογή. «Με ενθουσίασε η ιδέα να συνεργαστώ με την prestige εταιρεία που αγαπώ ιδιαίτερα, να δω πώς συνδυάζονται τα χρώματα και οι υφές των ρούχων με το μακιγιάζ», λέει η ίδια γι' αυτή τη συνεργασία. «Για μένα η γυναίκα Lancome είναι κομψή, glamorous και έχει ιδιαίτερο στυλ. Γι' αυτό δημιουργήσαμε μια συλλογή που περιλαμβάνει ένα βαθύ κόκκινο βερνίκι, γκρι-μπλε σκιές και ένα κραγιόν που με ένα πέρασμα δείχνει διάφανο, ενώ με δύο δείχνει πιο βαθύ και πλούσιο, όπως ταιριάζει στη γιορτινή νύχτα».
Φλώρα Καμχή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>