Όλα αυτά τα χρόνια, η L'Oréal προσπαθεί να γίνεται όλο και καλύτερη και πιο αποδοτική όσον αφορά την αποστολή που έχει αναλάβει όλα τα χρόνια ύπαρξής της: να δίνει τα καλύτερα δυνατά προιόντα ομορφιάς σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες του πλανήτη. 

Μέσω του εξαιρετικού φίλμ, που δημιουργήθηκε από τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Peter Lindbergh, παρουσιάζει την αποστολή της, με τίτλο «Beauty for all», η οποία στοχεύει στον απόλυτο σεβασμό της διαφορετικότητας των ανθρώπων. Οι διαφορές αυτές μπορεί να αναφέρονται στις ανάγκες, στα όνειρα, τις επιθυμίες, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις που διαχωρίζουν τους ανθρώπους και τους καθιστούν μοναδικούς. 

Εκφράζει, επίσης, τη δύναμη της ομορφιάς στις διάφορες μορφές της και κάνει κατανοητή την πεποίθηση της L'Oréal ότι η ομορφιά είναι απαραίτητη!


Σχετικά άρθρα:

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>