top article

Τα food trends δεν αποτελούν έμπνευση των τελευταίων ετών. Μπορεί τα social media να τα έχουν φέρει για τα καλά στο προσκήνιο της επικαιρότητας, όμως trends στο φαγητό και το fitness υπήρχαν πάντα, με αποτέλεσμα, κάθε δεκαετία να έχει το δικό της. 

Πώς ήταν ένα σύγχρονο και υγιεινό γεύμα πριν 30 χρόνια, πώς είναι σήμερα και πώς τα επόμενα 30 χρόνια; Ιδού: 

Ένα ιδανικό γεύμα του 1987 ήταν κάπως έτσι:

Πώς είναι το ιδανικό και υγιεινό γεύμα μέσα στο πέρασμα των χρόνων;

Κοτόπουλο χωρίς λίπος, δημητριακά όπως ρύζι και λαχανικά στον ατμό αποτελούσαν ένα αντιπροσωπευτικό πιάτο της δεκαετίας εκείνης, που βέβαια έχει αναδειχθεί σε μια κλασική και εύκολη επιλογή γεύματος. 

Ένα αντίστοιχο σημερινό έχει ακολουθήσει τα νέα food trends και είναι κάπως έτσι: 

ςσδ

Τα Ω3 λιπαρά έχουν έρθει για τα καλά στο προσκήνιο. Έτσι, σε ένα ιδανικό σημερινό γεύμα πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, φρέσκα λαχανικά και δημητριακά ολικής, όπως το κινόα και το πλιγούρι. 

Το 2047 αναμένεται να έχει διαφοροποιηθεί ακόμα περισσότερο:

δχσ

Θαλάσσια φασόλια, τοπικά και φρέσκα προϊόντα, σιτηρά και όσπρια, βιολογικό κρέας και ψωμί φτιαγμένο από φρέσκο αλεύρι θα αποτελεί ένα τυπικό πιάτο σε 30 χρόνια περίπου. 

Δες το βίντεο παρακάτω: 

 

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>