top article

Η ιδέα του να ετοιμάσεις τα γεύματα της επόμενης ημέρας ή και εβδομάδας, μπορεί να γίνει πραγματικός άθλος. Ιδού τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις, όπως τα εξηγεί η Alyssa Gagarin, δημιουργός του "30-Day Meal-Prep Challenge".

Λάθος 1: Επιλέγεις συνταγές που γίνονται στο ίδιο σκεύος

Και μπορεί να πιστεύεις πως το να χρησιμοποιείς μόνο μια κατσαρόλα ή ένα τηγάνι, θα σου γλιτώσει χρόνο αλλά τελικά καταλήγεις με ένα γεύμα που πολλές φορές δεν τρώγεται. Αντίθετα, μπορείς να ψήσεις ψάρι στο φούρνο και να βράσεις πατάτες στην κατσαρόλα και να έχεις υπέροχο γεύμα με πουρέ έτοιμο σε λιγότερη ώρα ή να αποφύγεις να ψήσεις τροφές που απαιτούν διαφορετικό χρόνο μαγειρέματος στο ίδιο σκεύος.

Λάθος 2: Βάζεις από την αρχή dressing στις σαλάτες

Δεν υπάρχει λόγος να καταναλώσεις μια νερουλή σαλάτα που δεν τρώγεται. Αποθήκευσε μόνο τα ξηρά αντικείμενα μαζί και έχει dressing σε ξεχωριστή συσκευασία. Αν πρέπει να έχεις μόνο ένα βάζο για παράδειγμα, ρίχνεις το ντρέσινγκ στο κάτω μέρος, αποθηκεύεις έπειτα τα υπόλοιπα υλικά, καρπούς, φρούτα και μετά τη σαλάτα ή το μπρόκολο. Ανακινείς μόνο όταν πρέπει να φας.

Διάβασε περισσότερα στο Shape.gr

 

Tags

SHAPE.GR

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>