Επειδή υπάρχουν μερικοί παράγοντες που ίσως να μην έχεις υπολογίσει, εμείς είμαστε εδώ για να σου τους τονίσουμε. Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας καθώς και αυτό που θα σε κρατήσει δυνατή και γεμάτη ενέργεια. Σκέψου το σαν την "πρεμιέρα” στο θέατρο. Έρευνες έχουν αποδείξει πως τόσο η ποσότητα όσο και η ποιότητα του πρωινού που παίρνεις επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας. Παρακάτω θα βρεις 4 συχνά λάθη που οφείλεις να αποφύγεις.


Η granola είναι υγιεινή
Θεωρητικά ναι. Παρόλα αυτά η granola που πωλείται στο εμπόριο πολλές φορές κρύβει αρκετά σάκχαρα και λιπαρά. Αυτό σημαίνει πως καταλήγει να έχει πολλές παραπανίσιες θερμίδες καθώς και να αυξάνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Αν θέλεις να έχεις μια πραγματικά υγιεινή επιλογή, τότε δεν έχεις παρά να φτιάξεις τη δική σου, σπιτική granola.

Τα προϊόντα με χαμηλά λιπαρά είναι καλύτερα από τα πλήρη

Μπορεί αυτά τα παρασκευάσματα να έχουν λιγότερο λίπος αλλά οι παραγωγοί τους υποκαθιστούν την έλλειψη γεύσης με τεχνητά γλυκαντικά. Προσπάθησε να επιλέγεις το γάλα και το γιαούρτι σου έτσι ώστε αυτό να μην έχει γλυκαντικές ουσίες. Αν αυτό που σου λείπει παρόλα αυτά είναι η γεύση, δεν έχεις παρά να προσθέσεις μερικά κομμάτια φρούτων.

Διάβασε περισσότερα στο savoirville.gr