Είμαστε όντα της συνήθειας και καταφεύγουμε σε οικεία μοτίβα διατροφής, κίνησης, ξεκούρασης, σκέψεων και συναισθημάτων που δεν είναι απαραιτήτως τα ιδανικά. Μια μεγαλύτερης διάρκειας αποτοξίνωση όπως αυτή εδώ δημιουργεί μια ευκαιρία να δεις τα πράγματα από νέα οπτική και θέτει τα στάνταρ για πιο υγιεινή ζωή.

"Η αποτοξίνωση 21 ημερών σημαίνει πλήρης ανάληψη δράσης" λέει η Kris Carr, συγγραφέας του Crazy Sexy Kitchen Cookbook. "Αν είσαι κυριολεκτικά άρρωστη και έχεις κουραστεί να είσαι έτσι αλλά και κουρασμένη, είναι καιρός να ξεκινήσεις από την αρχή και να επιστρέψεις στα βασικά. Έχεις μεγάλη επιρροή στην υγεία και την ευτυχία σου και τα πάντα ξεκινούν με το στόμα σου και το τι βάζεις σε αυτό" προσθέτει.

Καθώς ξεκινάς αυτή την αποτοξίνωση, συνειδητοποίησε ότι η υγεία σου είναι κάτι παραπάνω από την έλλειψη ασθένειας. Υγεία είναι, επίσης, η παρουσία ζωτικότητας. Είναι το να ζεις με αρμονικό τρόπο που δημιουργεί εσωτερική και εξωτερική γαλήνη.

Στην αποτοξίνωση των 3 εβδομάδων, είναι καλύτερα να κάνεις μια μετάβαση για μιία εβδομάδα πριν ξεκινήσεις. Στη διάρκεια αυτών των 7 ημερών, ξεσκόνισε τα αθλητικά σου, ετοίμασε τα συμπληρώματα, αγόρασε ένα ωραίο ημερολόγιο και ξεκίνα να αφαιρείς σιγά σιγά τα ακόλουθα από τη διατροφή σου: αλκοόλ, καφεΐνη, γαλακτοκομικά, γλουτένη, ζωικά προϊόντα, επεξεργασμένα σάκχαρα και υδατάνθρακες. Διπλασίασε την κατανάλωση πράσινων λαχανικών. Πήγαινε για ψώνια και πειραματίσου με νέες γεύσεις.

Ημέρα 1η Πίνε τον Πράσινο Αποτοξινωτικό Χυμό κάθε πρωί με άδειο στομάχι για να φτάνουν άμεσα μεταλλικά στοιχεία, ένζυμα και οξυγόνο στο πεπτικό σύστημα και το κυκλοφορικό.

Διάβασε περισσότερα στο Shape.gr