top article

Βρώμη που δεν χρειάζεται μαγείρεμα, μιας και την αφήνεις να μουλιάσει όλο το βράδυ, για να την πάρεις μαζί σου το πρωί, σε βαζάκι στη δουλειά ή να την καταναλώσεις απευθείας!

Βρώμη με αμύγδαλα

Μερίδα 1

Υλικά

1/2 φλ. νιφάδες βρώμης
3/4 φλ. άγλυκο γάλα αμυγδάλου
1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμνου
1/2 κ.σ. τριμμένο λιναρόσπορο
2 κ.σ. άγλυκες νιφάδες καρύδας


Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο Shape.gr

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>