Η νέα σειρά της Klorane με εκχύλισμα μανόλιας, γιορτάστηκε σε ένα καταπράσινο κήπο όπου τα παιδιά έφτιαξαν με αιθέρια έλαια τα δικά τους καλλυντικά. Η νέα σειρά της Klorane με εκχύλισμα μανόλιας, γιορτάστηκε σε ένα καταπράσινο κήπο όπου τα παιδιά έφτιαξαν με αιθέρια έλαια τα δικά τους καλλυντικά.

Σε έναν καταπράσινο κήπο, με εντυπωσιακές μανόλιες δημοσιογράφοι με τα παιδιά τους συγκεντρώθηκαν για να ανακαλύψουν τον πλούσιο φυτικό μας κόσμο. Η εκδήλωση έγινε με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της νέας σειράς Klorane με εκχύλισμα μανόλιας για εκτυφλωτική λάμψη στα μαλλιά. Τα παιδιά μέσα από ειδικά εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν από φαρμακοποιούς και χημικούς, έφτιαξαν το δικό τους φυτολόγιο, γνώρισαν τη μαγεία των αιθερίων ελαίων και τη σημασία και χρησιμότητα τους στην καθημερινή μας ζωή. Τέλος με ενθουσιασμό παρασκεύασαν τα δικά τους καλλυντικά και ένιωσαν τη μαγεία της δημιουργίας και της αξιοποίησης του φυσικού πλούτου που αποτελεί μοναδική εμπειρία για τη ζωή τους. Η ιδέα ήταν πρωτοποριακή, η εκδήλωση είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα και η Klorane απέδειξε για μία ακόμη φορά με την εμπειρία των 40 χρόνων οτι στόχος της είναι η προστασία και η σωστή χρήση της φυτικής κληρονομιάς του κόσμου μας.

Φλώρα Καμχή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>