Στο re-opening της μπουτίκ Dior, στη Νέα Υόρκη, η Νάταλι Πόρτμαν έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση και το μακιγιάζ της.
Την πρωτοείδαμε, μικρό κοριτσάκι ακόμη, στο Leon και μας κέρδισε με την ώριμη ερμηνεία της και τα εκφραστικά μάτια της. Η Νάταλι Πόρτμαν εξελίχθηκε σε μια ταλαντούχα νέα ηθοποιό που εκτός όλων των άλλων, ξέρει να χειρίζεται τέλεια το μακιγιάζ της.
Είναι το πρόσωπο των ημερών, χάρη στη μοναδική ερμηνεία της στην ταινία Black Swan, που ενδέχεται να της χαρίσει και το πρώτο της βραβείο Όσκαρ.
Παρακολουθώντας κανείς την καριέρα της, από το 1994 οπότε και ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 13 ετών, έως σήμερα μπορούσε να προβλέψει ότι θα γινόταν μια μέρα μεγάλη σταρ. Και ως σταρ η Νάταλι Πόρτμαν φροντίζει να είναι κομψή, άψογα ντυμένη και βαμμένη. Σε πρόσφατη της εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, στο re-opening της μπουτίκ Dior, η Νάταλι έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.
Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό αλλά αρκετά θηλυκό ώστε να τονίσει τα δυνατά της σημεία. Ακολούθησε και εσύ το στυλ της Νάταλι Πόρτμαν για να έχεις ένα ιδιαίτερα stylish αποτέλεσμα. Στο πρόσωπο προτίμησε ένα nude φον ντε τεν που χαρίζει εντελώς φυσική κάλυψη. Τόνισε τα μάτια με μαύρο eyeliner και μάσκαρα. Αφού απλώσεις το eyeliner μπορείς να βάλεις λίγη σκιά, σε γήινη απόχρωση, ποτέ όμως πριν γιατί το eyeliner δε θα απλώνεται καλά. Τέλος, για τα χείλη προτίμησε ένα ενυδατικό κραγιόν σε φυσική απόχρωση.
Δοκίμασε από το μακιγιάζ Dior τα: φον ντε τεν Diorskin Nude, μολύβι ματιών Crayon Eyeliner Black, μαύρη μάσκαρα Diorshow 360°, κραγιόν Dior Rouge No264. Θάλεια Κεχρή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>