Λίγο πριν τις γιορτές μάθε όλα τα απαραίτητα μυστικά μακιγιάζ για να δώσεις στο πρόσωπό σου λάμψη και γοητεία και να εντυπωσιάσεις.

Επιδερμίδα

 • Ετοίμασε το πρόσωπό σου απλώνοντας, πάνω από την ενυδατική, μια διάφανη βάση μακιγιάζ. Η βάση αυτή θα καλύψει μικροατέλειες και θα σου δώσει λεία επιδερμίδα ώστε να απλώσεις από πάνω εύκολα το φον ντε τεν.

 • Άπλωσε ένα φον ντε τεν για κάλυψη και λάμψη. Στη συνέχεια τόνισε τα μήλα με ρουζ, σε ροζ ή ροδακινί τόνους ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου.

 • Τόλμησε να προσθέσεις λίγους ιριδισμούς σε πρόσωπο και ντεκολτέ με μια ειδική πούδρα.

Μάτια

 • Δώσε στα μάτια λάμψη και μυστήριο με ένα κλασικό, μαύρο eyeliner. Αφού το απλώσεις σε καθαρό βλέφαρο, πρόσθεσε μια σκιά σε γκρι ή καφέ χρώμα, καθώς και πολλή, μαύρη μάσκαρα για όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες.

 • Xάρισε ένα εκκεντρικό ύφος στην εμφάνισή σου φορώντας ψεύτικες βλεφαρίδες.

Χείλη

 • Για τις γιορτές διάλεξε ένα κόκκινο κραγιόν με πλούσιο χρώμα και λαμπερή υφή.

 • Άπλωσε το κραγιόν ξεκινώντας από το κέντρο προς τις άκρες του στόματος. Μπορείς πριν απλώσεις το κραγιόν να κάνεις περίγραμμα με ένα μολύβι, το οποίο όμως θα πρέπει να είναι είτε στην ολόιδια αποχρωση με το κραγιόν είτε στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου, ποτέ μολύβι σε πιο σκούρο χρώμα από το κραγιόν.

Νύχια

 • Ένα φλογερό κόκκινο είναι η καλύτερη επιλογή για ένα party. Για όσες πάντως αγαπούν τους πειραματισμούς φέτος κυκλοφορούν πολλά βερνίκια σε σκούρο γκρι καθώς και πολλές αποχρώσεις του πράσινου.

 • Όταν βάφεις τα νύχια σε έντονα χρώματα προτίμησε να είναι κοντά, τετράγωνα με ελαφρά στρογγυλεμένες άκρες. Πριν απλώσεις το βερνίκι πέρασε τα νύχια με ένα buffer για να είναι λεία. Οποιαδήποτε ατέλεια φαίνεται πιο έντονα με τα σκούρα χρώματα. Επίσης, κάτω από το βερνίκι άπλωσε μια βάση για να αποφύγεις κιτρινίλες και δυσχρωμίες στο νύχι.
  Θάλεια Κεχρή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>