Μπορεί τα μακριά μαλλιά να προσδίδουν θηλυκότητα, όμως μια κοντή κουπ χαρίζει ξεχωριστό στυλ. Σταρ όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Κίρα Νάιτλι εμφανίστηκαν πρόσφατα με κοντό καρέ, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να είσαι σέξι ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σου.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ

1) Τα κοντά μαλλιά δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα. Αν ο κομμωτής σου σε αποτρέψει από μια πολύ κοντή κουπ, κάνε μια μικρότερη αλλαγή, κόβοντας τα μαλλιά σου σε ένα πιο μακρύ καρέ που θα σε κολακεύει περισσότερο.

2) Οι γραμμές στα κοντά μαλλιά φέτος δεν είναι αυστηρά γεωμετρικές. Για να πετύχεις ακριβώς το στυλ που θέλεις, πάρε μια φωτογραφία με την κουπ που σου αρέσει και δείξ' τη στον κομμωτή σου.

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ

1) Μια κοντή κουπ μπορεί να φαίνεται εύκολη στο styling, αλλά δεν είναι. Για να μη χρησιμοποιείς κάθε μέρα πιστολάκι, επιστράτευσε μερικά πρακτικά προϊόντα: Μια κρέμα διαμόρφωσης για να τιθασεύεις τις τούφες που ξεφεύγουν και ένα κερί για τις άκρες είναι απαραίτητα.
Θάλεια Κεχρή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>