Η make up artist της πρωταγωίστριας του «Black Swan» αποκωδικοποιεί το μακιγιάζ της στα Sag Awards.

Η νικήτρια του τίτλου της καλύτερης ηθοποιού για το ρόλο της στον 'Μαύρο Κύκνο' Natalie Portman, ήταν ιδιαίτερα κομψή και σοφιστικέ στην απονομή των βραβείων SAG, στο Los Angeles. Η Νatalie,το 'πρόσωπο' του αρώματος 'Miss Dior Cherie' δεν θα μπορούσε παρά να είναι μακιγιαρισμένη με καλλυντικά Dior από την makeup artist Eileen Kastner-Delago σε στυλ 'Το Χόλλυγουντ του χθές με κάτι λίγο από το σήμερα'. 'Ηθελα να δώσω ιδιαίτερη λάμψη στο πρόσωπο της με ελαφρά smoky μάτια και φυσικό χρώμα στα χείλη' είπε η ίδια η Delago. Και χρησιμοποίησα:

  • Στην επιδερμίδα: φον ντε τεν, κονσήλερ και πούδρα: Capture Totale High Definition Serum Foundation, Dior Skinflash in Sunbeam 003, DoirSkin Wear-Extending InvisibleRetouch Powder.
  • Στα μάτια: σκιές Dior 5-Colour Eyeshadow in Stylish Move 970, και Sunset Cafe 440 και μάσκαρα Diorshow Mascara in Black.
  • Στα χείλη: Κραγιόν Dior Addict High Shine Lipstick in Pink Protegee, 664,και γκλος Ultra gloss Reflect in Satin Peach 236.

Ο stylist Orlando Pita δημιούργησε το χτένισμα της Portman με κυματιστά σαν από γλυπτική μαλλιά, που ο ίδιος δημιούργησε για το ντεφιλέ της Υψηλής Ραπτικής του οίκου Dior. Φλώρα Καμχή

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>