Οι τάσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι στο μακιγιάζ υποστήριξαν με μοναδικό τρόπο τα fashion trends που πρότειναν οι Έλληνες σχεδιαστές, στο MadWalk.

Μουσική και μόδα ένωσαν τις δυνάμεις τους στο 1o MadWalk που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Από τη μια λαμπερές παρουσίες και εντυπωσιακές δημιουργίες γέμισαν την πασαρέλα με τη μουσική συνοδεία διάσημων Ελλήνων τραγουδιστών. Από την άλλη, μερικοί από τους σπουδαιότερους Έλληνες σχεδιαστές παρουσίασαν -Ορσαλία Παρθένη, Deux Hommes, Βρετός Βρεττάκος - τις τάσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι ενώ το μακιγιάζ και τα χτενίσματα των μοντέλων ανέλαβε η L' Oreal Paris, επίσημος υποστηρικτής της βραδιάς.

Beauty Parade:

- Smokey eyes και τραβηγμένα μαλλιά με χωρίστρα από τον Δημήτρη Γιαννέτο, επίσημο Hair Stylist& Make-Up Artist της LOreal Paris, και την ομάδα του στο show του Βρετού Βρεττάκου.

- '30ς look στο show της Ορσαλίας Παρθένη. Μακιγιάζ και χτένισμα από την ομάδα της L' Oreal Paris.

- Σέξι βλέμμα με μεταλλική, χρυσή σκιά, ψεύτικες βλεφαρίδες και περίτεχνο retro σινιόν, στο show των Deux Hommes. Μακιγιάζ και χτένισμα από την ομάδα της L' Oreal Paris.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>