Έχει και η ίδια σγουρά μαλλιά, ίσως για αυτό και να ασχολήθηκε τόσο με τον συγκεκριμένο τύπο. Η Ouidad ξεκίνησε δουλεύοντας στη Νέα Υόρκη, δίπλα σε διάσημους κομμωτές και στην πορεία δημιούργησε σειρά προϊόντων για γυναίκες με σγουρά μαλλιά. Συνεργάζεται με κορυφαία αμερικάνικα περιοδικά όπως το Allure και εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές συμβουλεύοντας τις γυναίκες σε θέματα περιποίησης μαλλιών. Για τις μπούκλες δίνει, από την εμπειρία της, τα καλύτερα tips:
 

- Ο καλύτερος τρόπος για να στεγνώσεις τα σγουρά μαλλιά είναι ο φυσικός, ώστε να μην χάνεται η υγρασία τους. Αν βιάζεσαι, στέγνωσε με πιστολάκι τις ρίζες σε χαμηλή θερμοκρασία.
- Ξέμπλεξε τα μαλλιά σου με μια χτένα, όσο είναι ακόμα βρεγμένα και έχουν επάνω το conditioner.
- Ο μόνος τρόπος για να μην «φριζάρουν» τα μαλλιά με την υγρασία είναι να τα διατηρείς πάντα ενυδατωμένα, με τα κατάλληλα προϊόντα.
- Αν ξυπνήσεις το πρωί με τα μαλλιά «αφάνα», βρέξε τα και προσθέσε λίγο conditioner, το οποίο στη συνέχεια θα ξεβγάλεις. Είναι ο μόνος τρόπος να τα ξεμπλέξεις.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>