Φοβάσαι ότι ο ήλιος και η θάλασσα ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν τα μαλλιά σου; Μάθε πώς μπορείς να έχεις υγιή, λαμπερά και όμορφα μαλλιά υπό όλες τις συνθήκες. Από τη Θάλεια Κεχρή.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μια πραγματική δοκιμασία για τα μαλλιά. Λαμβάνοντας αυτό το γεγονός υπόψη τους οι επιστήμονες του Pantene Pro-V προχώρησαν σε μια δοκιμασία κατά την οποία υπέβαλλαν τα μαλλιά σε ακραίες συνθήκες καταπόνησης.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι τα μαλλιά στα οποία είχε χρησιμοποιηθεί το νέο
Pantene Pro-V είχαν μικρότερη απώλεια πρωτεϊνης. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Pantene Pro-V τονίζει τη σημασία της επιστήμης για την υγεία των μαλλιών.
Πρόσφατα μάλιστα
προκειμένου να μελετήσουν την επιφάνεια της τρίχας οι επιστήμονες του Pantene Pro-V χρησιμοποίησαν ένα μικροσκόπιο ατομικών δυνάμεων (Atomic Force Microscope - AFM), όπως αυτό που χρησιμοποίησε η NASA για να μελετήσει την επιφάνεια του Άρη.
Η τεχνολογία, η έρευνα, η τεχνογνωσία, οι συνεχείς αξιολογήσεις και δοκιμές από τους επιστήμονες, συνεργάτες αλλά και ανεξάρτητους οργανισμούς είναι το μυστικό του Pantene Pro-V, ένα μυστικό που δοκιμάστηκε στο βάθος του χρόνου, μας έδωσε επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές φροντίδας μαλλιών και που συνεχίζει να αποτελεί τη βάση για νέα, καινοτόμα προϊόντα. Αν λοιπόν αυτό το καλοκαίρι φοβάσαι ότι τα μαλλιά σου θα υποστούν μεγάλη φθορά και ταλαιπωρία μην ανησυχείς.
Σίγουρα θα βρεις ένα
Pantene Pro-V που θα σου ταιριάζει και θα δώσει στα μαλλιά σου τη χαμένη υγεία και ομορφιά τους.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>