Λεπτά, χοντρά ή σπαστά. Για κάθε τύπο μαλλιών υπάρχει η ιδανική κουπ που εξασφαλίζει μόνο good hair days.


Μαλλιά με λεπτή τρίχα

Το ιδανικό κούρεμα: Το μακρύ καρέ -περίπου μέχρι το πηγούνι- σε στυλ Κάμερον Ντίαζ, Αλέξα Τσανγκ ή Κίρα Νάιτλι, είναι τέλειο αν έχεις λεπτά, χωρίς όγκο μαλλιά, γιατί έτσι διατηρούν τη φόρμα τους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Φρόντισε ο κομμωτής σου να μην χρησιμοποιήσει ξυράφι, γιατί όταν οι άκρες είναι κουρεμένες με ψαλίδι τα μαλλιά δείχνουν πιο πυκνά, υγιή και με περισσότερο όγκο.

Στο μπάνιο: Μέρα παρά μέρα στο λούσιμο, παράλειψε το σαμπουάν και χρησιμοποίησε μόνο ένα κοντίσιονερ που δίνει όγκο - προλαμβάνει το φριζάρισμα και δεν βαραίνει τα μαλλιά.

Styling: Αφαίρεσε το περιττό νερό με τα χέρια σου, και απόφυγε να σκουπίζεις τα μαλλιά με πετσέτα για να μην ανασηκωθούν τα λέπια της τρίχας. Μετά ψέκασε στη ρίζα ένα σπρέι για όγκο. Αν έχεις πολλά μαλλιά, μπορείς να βάλεις άφθονη μους για ελαφρύ κράτημα, η οποία αντέχει στην υγρασία καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν styling. Για να τα φορμάρεις, αρχικά στέγνωσέ τα ανάποδα και με το σεσουάρ σε μέτρια θερμοκρασία, για να δώσεις περισσότερο όγκο στη ρίζα. Συνέχισε το φορμάρισμα τούφα-τούφα με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και στο τέλος, βούρτσισε τα μαλλιά απαλά και βάλε λίγη λακ για να διατηρήσουν τη φόρμα τους.


Διάβασε και άλλες λεπτομέρειες στην σελίδα ii


Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>