Όπως τις δημιουργούν οι top hairstylists-σύμβουλοι της Wella. Από τη Θάλεια Κεχρή

Η Wella Professional παρουσιάζει όπως κάθε χρόνο πρώτη τις βασικότερες τάσεις στο χρώμα και το styling των μαλλιών. Με την πολύτιμη βοήθεια των επαγγελματιών συνεργατών της, Eugene Souleiman, Global Creative Director, Care&Styling και Josh Wood, Global Creative Director, Color, καταφέρνει να είναι πάντα στην καρδιά των εξελίξεων και να μας κάνει τις πιο επίκαιρες προτάσεις.
Για το
2013 η έμπνευση έρχεται από τον κόσμο της μουσικής και τη σχέση της με το χρώμα.

Πιο συγκεκριμένα για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 η διάθεση είναι αισιοδοξία, αυθορμητισμός και ενέργεια.
Οι κυριότερες τάσεις είναι

  • Fusion: μια μίξη Ασιατικού πνεύματος πειραματισμού και υψηλής κουλτούρας της Δύσης. Τα μαλλιά έχουν αυστηρά δομημένο στυλ με ένα στοιχείο αυθορμητισμού στο χρώμα.

  • Decibel: το συγκεκριμένο στυλ είναι ελεύθερο και δημιουργικό. Επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε ανατρεπτικά χρώματα και να είμαστε αυθόρμητοι στο styling.

Το Φθινόπωρο.Χειμώνα 2013 επικρατεί μια στροφή στον κόσμο της φαντασίας και των συναισθημάτων.
Οι τάσεις είναι

  • Echo: ένα look που ταιριάζει σε γυναίκες που αγαπούν τον πειραματισμό, έχουν δικό τους, ιδιαίτερο στυλ και είναι έτοιμες για αλλαγές και ανατροπές.

  • Allegra: ένα στυλ που φλερτάρει με τις πλαστικές τέχνες και συνδυάζει έντονα χρώματα δίνοντας ένα πολύ ξεχωριστό αλλά κομψό αποτέλεσμα.

 

 

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>